Juli

Openingsuren

Maandag 03/04 Gesloten
Dinsdag 28/03 06:30 - 20:00
Woensdag 29/03 06:30 - 20:00
Donderdag 30/03 06:30 - 20:00
Vrijdag 31/03 06:30 - 20:00
Zaterdag 01/04 07:00 - 20:00
Zondag 02/04 06:15 - 20:00

Info

Welkom bij Bakkerij Restaurant Stijnen

Bevindt u zich in de omgeving van Dilbeek en zoekt u een ambachtelijke bakker voor heerlijk vers brood of patisserie? Of wenst u heerlijk te dineren in een stijlvol maar gezellig restaurant? Dan is Bakkerij Restaurant Stijnen in Dilbeek wat u zoekt! 
 

Bakkerij

Bakkerij Restaurant Stijnen is in de eerste plaats een bakkerij. Er worden tal van ambachtelijke producten aangeboden, en u kunt er van op aan dat ze steeds vers en huisbereid zijn. Naast een ruim aanbod aan verschillende klassieke broden biedt Stijnen ook Frans brood, gebak, pistolets, ontbijtkoeken en meer aan.
 

Gepersonaliseerde taart

Heeft u een speciaal evenement zoals een communie of verjaardag? Neem dan contact op met Bakkerij Restaurant Stijnen en vraag voor een gepersonaliseerde taart die het hele gebeuren toch net weer iets specialer maakt. Twijfelt u aan de kwaliteit van de bakkerij? Dat is niet nodig, Bakkerij Stijnen is namelijk geselecteerd voor de top tien beste bakkerijen in Brabant. 
 

Restaurant

Zoals vermeld is Stijnen naast bakkerij ook een klassevol restaurant. In wat ooit een tearoom was, kunnen nu de meest kritische fijnproevers hun smaakpapillen laten verwennen door heerlijke fijne gerechten. Verder wilt het oog ook wel wat, en dat weten ze bij Restaurant Stijnen. Naast een verfijnd interieur treft u er ook steeds een prachtige creatie aan op uw bord. Het restaurant is maandag gesloten, zaterdag pas open vanaf 19 uur, vrijdag vanaf 12 uur en vanaf 19 uur, en ten slote alle andere dagen vanaf 12 uur

Heeft u honger? Haal dan uw ontbijt of lunch bij Bakkerij Stijnen, en keer later nog terug om heerlijk te dineren in stijl. Smakelijk! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Bakkerij Restaurant Stijnen

Nieuws & Promoties

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Restaurant Stijnen een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond