Openingsuren

Maandag 26/02 06:00 - 18:30
Dinsdag 27/02 06:00 - 18:30
Woensdag 28/02 Gesloten
Donderdag 29/02 Gesloten
Vrijdag 23/02 Gesloten
Zaterdag 24/02 07:00 - 17:00
Zondag 25/02 07:00 - 16:00

Info

Bakkerij Van Dessel maakt dagelijks vers brood en patisserie

Bakkerij Van Dessel Dilbeek is elke ochtend vroeg in de weer om heerlijke, traditionele producten te bereiden. Het ruime assortiment van de bakker omvat 34 verschillende broden, een uitgebreide patisserie afdeling, kleurrijke fruittaarten, ontbijtkoeken, pralines, wafels en nog veel meer, zoals taarten voor speciale gelegenheden en ontbijtmanden.
 

Brood, sandwiches, ontbijtkoeken

Het uitgebreide assortiment van Bakkerij Van Dessel in Dilbeek omvat traditionele producten met een moderne, vernieuwende toets en tal van heerlijke nieuwigheden. De bakker biedt elke dag 34 verschillende soorten brood, waaronder de gekende broodsoorten zoals wit brood, bruin brood, volkorenbrood en roggebrood, maar ook eigen specialiteiten zoals 6+4 brood, een heerlijke bereiding met zes granen en vier zaden. Ook wie houdt van malse sandwiches, verse pistolets, croissants, chocoladekoeken en andere ontbijtkoeken of koffiekoeken vindt hier altijd wat lekkers.
 

Patisserie

Verder staat Bakkerij Van Dessel ook bekend om hun patisserie afdeling. Zo maken ze heerlijke eclairs, frangipanes, tompoezen, carrés met confituur, en veel meer. Deze klassieke producten worden hier afgewerkt met een eigen toets die de lekkere smaak van de taartjes nog versterkt.
 

Taarten

Ook grotere taarten behoren tot de specialiteiten van Bakkerij Van Dessel. Vooral de fruittaarten staan tot ver buiten Dilbeek bekend. Proef de tongstrelende taarten met abrikoos, kriek, appel en andere fruitsoorten. Lekkere vlaaien maken het ruime aanbod af.
 

Confiserie en andere lekkernijen

Ten slotte vindt u bij Bakkerij Van Dessel in de Stationsstraat pralines met verschillende soorten chocolade en vers gebakken wafels en suikerwafels. De webshop vind u hier: https://www.bakkerijvandessel.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bakkerij Van Dessel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond