bouwverlof

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 09:30 - 12:0013:00 - 17:30
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 18/08 09:30 - 12:0013:00 - 17:30
Vrijdag 19/08 09:30 - 12:0013:00 - 17:30
Zaterdag 20/08 09:30 - 12:0013:00 - 16:00
Zondag 21/08 Gesloten

Foto’s

Info

Fayt is uw specialist op gebied van maatwerk van marmer, graniet en natuursteen

Natuursteenbedrijf Fayt uit Dilbeek is sinds 1925 gespecialiseerd in het op maat realiseren van al uw ideeën in blauwe steen, marmer en graniet.
 

Grafzerken

Natuursteenbedrijf Fayt uit Dilbeek zorgt voor grafstenen, urnevelden en columbariumplaten. Alijd stijlvol en sereen, volledig op maat en naar uw wensen zodat ze een mooie, blijvende herinnering zijn aan wie u is ontvallen.
Voor de afwerking kunnen ook foto's in porselein, inox, glas, brons, aluminium letters, beelden, vazen, fotoblokken, gedenkplaatjes, gelazerde foto's en gegraveerde letters voorzien worden.
 

Keukens

Natuursteen geeft uw keuken een stijlvolle en authentieke look. Bovendien zijn blauwsteen, graniet en composiet heel duurzame materialen en dus ideaal voor keukentabletten, wasbakken, achterwanden, plinten, graniet, krasvrije snijblokken, onderbouwwasbak etc.
De natuurstenen van Fayt zijn verzoet, gepolijst, lethano, gevlamd, geborsteld, u krijgt uw natuursteen volledig zoals u dat wilt, zodat het perfect in uw interieur van uw keuken past.
 

Badkamers

Omdat blauwsteen, graniet en composiet heel duurzame materialen zijn, zijn ze uitstekend geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals een keuken of een badkamer. In uw badkamer zorgt Natuursteenbedrijf Fayt voor bekleding, wasbakken, vloeren, natuursteentegels, klinkers, wanden en douchebakken.
 

Tuinen en terrassen

Palissades, terrastegels, plinten, trapbekleding, antislip, kunstwerken, poorten, vijverbekleding, zuilen, fonteinen en veel meer is mogelijk. Maak zelf het lijstje af door Fayt uw meest specifieke wensen te laten weten.
 

Gevelbekleding

De gevel is een belangrijk deel van uw woning. Het bepaalt immers het uiterlijk van uw huis. Bovendien is de gevel ook het deel dat blootstaat aan weer en wind. Duurzame materialen zijn daarom altijd een goede keuze. Bij Natuursteenbedrijf Fayt kunt u terecht voor plinten, dorpels en deuromlijsting in blauwsteen.
Voor de afwerkingen van de blauwsteen heeft u keuze uit verzoet, donker verzoet, gefrijnd, gevlamd, geborsteld of verouderd.
 
Voor een gratis offerte of meer informatie over de producten van Fayt kunt u vrijblijvend contact opnemen via fayt@skynet.be. Of je kan alvast eens surfen naar hun website https://www.faytnv.be/home waar je nog meer informatie kunt vinden.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fayt NV een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond