Chinees Paradijs

Openingsuren

Maandag 26/02 17:00 - 21:00
Dinsdag 27/02 17:00 - 21:00
Woensdag 28/02 17:00 - 21:00
Donderdag 29/02 17:00 - 21:00
Vrijdag 23/02 12:00 - 14:0017:00 - 21:00
Zaterdag 24/02 12:00 - 14:0017:00 - 21:00
Zondag 25/02 11:30 - 21:00

Foto’s

Info

Geniet van een lekker avondje uit bij Chinees Paradijs

Het Chinees Paradijs in Dilsen-Stokkem (Lanklaar) is een Chinees/Cantonees specialiteitenrestaurant. Bij ons kan je terecht voor Oosters eten op hoog niveau!
Onze chefkok bereidt Chinese delicatessen met enkel verse en kwalitatieve producten.

 

Zowel restaurant als Take- Away

Bij ons kan je genieten van Chinese en Cantonese lekkernijen. Wil je gezellig bij ons komen eten? Wij verwelkomen je graag in ons gezellig restaurant. Of bestel je liever op voorhand even om het nadien op te halen? Ook geen enkel probleem, dan maken wij met veel plezier je afhaalbestelling klaar.
 

Chinees restaurant

Wij bieden verschillende specialiteiten uit de traditionele keuken aan zoals gevogelte, verschillende vlees- en visgerechten, verscheidenen soorten soepen, voor- en bijgerechten, combinatiegerechten, rijsttafels, buffetten en nog zoveel meer. Hier kan je de volledige menukaart van Chinees Paradijs terugvinden.
 

Afhaalmenu Chinees

Hiernaast bieden wij bij het Chinees Paradijs ook maandelijks een afhaalmenu voor 2 personen aan. Heb je een verjaardagsfeestje, familiefeestje, of een ander feest in het verschiet, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren zodat wij jou kunnen informeren over de speciale aanbiedingen die we voor dergelijke gelegenheden kunnen aanbieden. Ook de gerechten van onze afhaalpromo worden regelmatig aangepast. Wil je de afhaalpromo van deze maand raadplegen? Hier vind je onze maandelijkse afhaalpromo terug.
 

Vegetarisch - suikervrij - zoutarm

Indien je een suikervrij of zoutarm dieet volgt, houden wij zoveel mogelijk rekening met je wensen. Geef je de voorkeur aan vegetarische gerechten, informeer dan ook gerust naar onze mogelijkheden.
 

Cantonese keuken

China is enorm uitgestrekt. De gerechten verschillen hierdoor van streek tot streek. De verschillen houden verband met het klimaat, variaties in kruidenmengsels en de voorkeur voor bepaalde kooktechnieken. De voornaamste technieken zijn koken, stomen, roerbakken en frituren en worden in heel China toegepast. 
Men snijdt de ingrediënten in kleine stukjes, zodat deze de smaak van de sauzen kunnen opnemen en hun frisheid blijven behouden. Fijnproevers zullen kiezen voor de Cantonese keuken; voor de filosofie dat lekker en ook gezond kan zijn.

Ligging en routebeschrijving

Menu Chinees Paradijs

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Chinees Paradijs een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond