Slagerij Prikken

Openingsuren

Maandag 02/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/07 GeslotenGesloten
Woensdag 28/07 08:00 - 18:00
Donderdag 29/07 08:00 - 18:00
Vrijdag 30/07 08:00 - 18:00
Zaterdag 31/07 08:00 - 18:00
Zondag 01/08 08:00 - 12:00

Foto’s

Info

In Slagerij Prikken te Dilsen-Stokkem vindt u tal van heerlijke zelfgemaakte producten, bereid volgens traditionele recepten. Als extra activiteit beschikt de slager over een grote mobiele keuken waarmee ze tot zeer grote feesten kunnen verzorgen.
 

Eigenbereide charcuterie

Eigenbereide charcuterie is dé specialiteit van Slagerij Prikken. De slager staat bekend om zijn ambachtelijke bereidingen van tal van traditionele gerechten, zoals balkenbrei, leverworst, patés en dit volgens de originele recepten die ondertussen al vier generaties meegaan.
 

Zelfgemaakte salades

In de winkel te Dilsen-Stokkem vindt u heerlijke salades uit eigen keuken. Deze salades zijn bereidt met heerlijk verse ingrediënten. Enkele toppers zijn de salades met krab, zalm, of kip. Zeker het proberen waard.
 

Verse vleeswaren

U bent hier iedere dag verzekerd van een smaakvol stukje vers vlees. De slager biedt een kwaliteitsvol aanbod vers vlees aan: runds-, kalfs-, varkens-, lamsvlees, kip en kalkoen.
 

Kant-en-klare gerechten

Culinair genieten en toch niet lang in de keuken staan, het kan. Met de gerechten van Slagerij Prikken zet u in een handomdraai een heerlijke verse en gezonde maaltijd op tafel. Er is keuze genoeg, u kunt naar hartenlust variëren. Denk aan vidé, stoofvlees, goulash, lasagne.
 

Verse soepen

U vindt in de winkel verse soepen, bereid met heerlijke, verse ingrediënten en vlees uit eigen slagerij. Er zijn steeds verschillende smaken op voorraad.
 

Traiteur

Naast de uitbating van winkel zijn ook de traiteursactiviteiten van Slagerij Prikken grenzeloos. Ze verzorgen al uw feesten, van familiefeesten tot bedrijfsevenementen, een huwelijksfeest in een feestzaal naar uw keuze tot een communiefeest. Het aanbod bestaat uit koude en warme buffetten, kaas- en vleesschotels, gourmet- en fondueschotels, alles voor een barbecue en mosselfestijn

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goede zaak... 8,2 Review door: Alicia
Top service!... 8,2 Review door: Zoé
Zijn inderdaad altijd vriendelij... 9 Review door: Carine