Openingsuren

Maandag 31/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 08:00 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 26/01 08:00 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 27/01 08:00 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 28/01 08:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 29/01 08:00 - 17:00
Zondag 30/01 Gesloten

Info

De beste vleeswaren vind je bij Slagerij-Traiteur Stefan & Vera

Zoek je de beste slager of traiteur in Dilsen-Stokkem voor een heerlijk stuk vers vlees of heerlijke voorbereide maaltijd op uw bord? Dan hoef je niet meer verder te zoeken nu je Slagerij-Traiteur Stefan & Vera gevonden hebt. 
 

Een ruim aanbod voor iedereen

Maak kennis met het uitgebreide aanbod van Slagerij-Traiteur Stefan & Vera, met onder andere zelfbereide gerechten zoals soepen, salades en charcuterie, met als specialiteit van het huis de heerlijke worsten. Verder bieden ze ook een uitgebreid barbecue-aanbod aan voor zij die al eens graag hun vlees buiten grillen. Fondue, gourmet, koude of warme buffetten behoren verder nog allemaal tot de mogelijkheden. Slager Stefan staat elke dag gepassioneerd klaar voor zijn klanten om aan ieders behoefte en budget te voldoen. 
 

Betrouwbare, persoonlijke service met ervaring

Slagerij-Traiteur Stefan & Vera staat al meer dan 70 jaar garant voor kwaliteitsvolle, dagverse en zelfbereide producten. U kan er dan ook op aan dat de zaak in al die tijd wel weet hoe ze haar klanten moeten bedienen. Bovenop kwalitatieve en betaalbare producten krijgt u er steeds weer een hoogstaande bediening. U kan rekenen op behulpzame service met een glimlach, en daar betaalt u niets extra voor! 
 

Spring gerust eens binnen

Bent u overtuigd of juist sceptisch? Spring in beide gevallen eens binnen bij Slagerij-Traiteur Stefan & Vera en ervaar zelf de kwaliteit van hun aanbod. Je zal staan watertanden van al dat lekkers dat je kan vinden bij Stefan & Vera in Dilsen-Stokkem. Je kan ook alvast eens een kijkje nemen op hun persoonlijke website voor meer informatie: http://www.slagerijstefanenvera.be.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Slagerij-Traiteur Stefan & Vera

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Altijd Lekker vers vlees zeer kl... 7,2 Review door: Patricia
Beste wensen voor 2021 voor hele... 9,5 Review door: Linda
Ga vooral zo door met de goede s... 8,5 Review door: Johan
Kwaliteit en versheid worden hoo... 9 Review door: Marleen
Top slagerij en traiteur !!... 9 Review door: Robert
Vriendelijk personeel en uitbate... 10 Review door: Claire
Ik wens jullie een gezond en suc... 9,5 Review door: Lisette