De Vreese Dirk

Foto’s

Info

De Vreese Dirk is de vakman die u zoekt voor al uw bevloerings- en wandtegelwerken! 
 

Dé tegelwerker van Drongen

De Vreese Dirk staat al jaar en dag bekend in Drongen als dé tegelwerker die uw klussen snel, professioneel en tegen een schappelijke prijs tot een goed einde brengt. Met inmiddels al heel wat jaren ervaring kan u uitgaan van de hoge kwaliteit van de geleverde werken, maar ook van de hoge kwaliteit van het materiaal dat Dirk uitkiest: u krijgt een waar totaalpakket! De Vreese Dirk is gespecialiseerd in de betegeling van uw badkamers, maar ook voor alle andere tegelwerken kan u op hem vertrouwen! 
 

Alle tegelwerken

U kan voor een breed gamma aan verschillende werken, met een breed gamma een vershillende tegels terecht bij De Vreese Dirk. Hij doet uiteraard aan zijn specialiteit, badkamerbetegeling. Verder kan u op Dirk vertrouwen voor kwalitatief aangelegde natuursteen, mozaieken, faïence en blauwe steen. Bent u niet zeker of uw betegelingswerken binnen het dienstenpakket van De Vreese Dirk vallen? Contacteer Dirk dan gauw, u kan altijd vrijblijvend naar meer informatie vragen. 

Heeft u nog vragen of heeft u een klus die u uitgevoerd wilt zien door een echte vakman? U kan De Vreese Dirk bereiken via het nummer 09/236 39 81.

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/