Thienpont E & N bv

Openingsuren

Maandag 05/06 08:00 - 17:00
Dinsdag 06/06 08:00 - 17:00
Woensdag 07/06 08:00 - 17:00
Donderdag 08/06 08:00 - 17:00
Vrijdag 09/06 08:00 - 17:00
Zaterdag 03/06 GeslotenGesloten
Zondag 04/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Thienpont E&N is gespecialiseerd in zowel het verhuren en legen van afvalcontainers in de regio Oost-Vlaanderen als het ontvangen en sorteren van afval dat u zelf aanbrengt.
 

Recyclagepark voor puin, groenafval en ander afval

U kan bij Thienpont E&N onder meer terecht voor het zelf aanbrengen van alle soorten afval. Dit kan gaan om allerlei soorten afval en rommel, zoals steenpuin, groenafval, hout, zeefzand, boomstronken, papier en karton, brandbaar afval en gipshoudend afval. Indien u voorsorteert geraakt u op deze manier tegen zeer scherpe prijzen af van al uw afval, in kleine of grote hoeveelheden.
 

Verhuur afvalcontainers

Als u altijd of voor een bepaalde periode grote hoeveelheden puin en afval achterlaat is het een hele klus deze constant naar het recyclagepark te brengen, daarom kan u bij Thienpont E&N ook terecht voor het huren van containers die zij zelf komen legen. De firma staat in voor de verhuur, het plaatsen en het legen van de containers. Al wat u moet doen is ze vullen!
 

Geschikt voor particulieren, Kmo’s en grotere bedrijven

De stortdienst maar vooral de containerverhuur kunnen uiterst nuttig zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Als particulier is het altijd handig een afvalcontainer te hebben tijdens grote tuinbouwklussen of verbouwingen aan uw huis. Voor bedrijven spreekt het voor zich dat deze containers in heel wat sectoren en voor heel wat verschillende dienstverleningen van pas kunnen komen, zowel voor kleine als grote firma’s.
 
Heeft u ruw afval waar u van af wilt of bent u op zoek naar containers? Dan is Thienpont E&N de zaak die u zoekt. Neem voor meer info zeker een kijkje op www.containersthienpont.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Thienpont E & N bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond