Thienpont E & N bv

Openingsuren

Maandag 27/09 08:00 - 17:00
Dinsdag 28/09 08:00 - 17:00
Woensdag 29/09 08:00 - 17:00
Donderdag 30/09 08:00 - 17:00
Vrijdag 01/10 08:00 - 17:00
Zaterdag 25/09 GeslotenGesloten
Zondag 26/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Thienpont E&N is gespecialiseerd in zowel het verhuren en legen van afvalcontainers in de regio Oost-Vlaanderen als het ontvangen en sorteren van afval dat u zelf aanbrengt.
 

Recyclagepark voor puin, groenafval en ander afval

U kan bij Thienpont E&N onder meer terecht voor het zelf aanbrengen van alle soorten afval. Dit kan gaan om allerlei soorten afval en rommel, zoals steenpuin, groenafval, hout, zeefzand, boomstronken, papier en karton, brandbaar afval en gipshoudend afval. Indien u voorsorteert geraakt u op deze manier tegen zeer scherpe prijzen af van al uw afval, in kleine of grote hoeveelheden.
 

Verhuur afvalcontainers

Als u altijd of voor een bepaalde periode grote hoeveelheden puin en afval achterlaat is het een hele klus deze constant naar het recyclagepark te brengen, daarom kan u bij Thienpont E&N ook terecht voor het huren van containers die zij zelf komen legen. De firma staat in voor de verhuur, het plaatsen en het legen van de containers. Al wat u moet doen is ze vullen!
 

Geschikt voor particulieren, Kmo’s en grotere bedrijven

De stortdienst maar vooral de containerverhuur kunnen uiterst nuttig zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Als particulier is het altijd handig een afvalcontainer te hebben tijdens grote tuinbouwklussen of verbouwingen aan uw huis. Voor bedrijven spreekt het voor zich dat deze containers in heel wat sectoren en voor heel wat verschillende dienstverleningen van pas kunnen komen, zowel voor kleine als grote firma’s.
 
Heeft u ruw afval waar u van af wilt of bent u op zoek naar containers? Dan is Thienpont E&N de zaak die u zoekt. Neem voor meer info zeker een kijkje op www.containersthienpont.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie