Algemene Ceremoniemeester Sel Marc

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 07/04 Na afspraak
Woensdag 08/04 Na afspraak
Donderdag 09/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Na afspraak
Zondag 05/04 Na afspraak

Foto’s

Info

Reken op Ceremoniemeester Marc voor de plechtigheid van uw dromen, volledig aangepast aan uw persoonlijkheid en unieke wensen, waar alle gasten van versteld zullen staan.
Uw verloving is een mooie periode in uw relatie waarvan u moet genieten. Wanneer u gaat trouwen, kan u zich al snel gaan druk maken over de kleine details van uw bruiloft. Door Ceremoniemeester Marc in te schakelen, wordt de druk van uw schouders gehaald. De ervaren huwelijksplanner bespreekt met u al uw ideeën en wensen en biedt u mogelijkheden waar u van tevoren nooit aan heeft gedacht. Met uw akkoord wordt alles vervolgens piekfijn geregeld.
 

Trouwvoorbereiding

U gaat binnenkort trouwen? Dan horen daar heel wat voorbereidingen bij. Baren deze u zorgen? Doe dan een beroep op Ceremoniemeester Marc. De expert zal uw grote dag tot in de puntjes voorbereiden en maakt van uw huwelijk een onvergetelijke, zorgeloos event.
Ceremoniemeester Marc  is de regisseur van uw bruiloft: hij organiseert uw trouwdag van a tot z. Of wenst u slechts bepaalde taken uit handen te geven? U beslist zelf hoe veel of hoe weinig voorbereidingswerk u aan hem overlaat. Deze taken zal hij niet enkel één voor één uitvoeren, de expert coördineert ook alle taken zodat alles gesmeerd loopt. Dat doet hij met het draaiboek dat hij samen met u opstelt. Want op uw mooiste dag laat u liever niets aan het toeval over.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief