Openingsuren

Maandag 21/06 10:00 - 18:00
Dinsdag 22/06 09:00 - 18:00
Woensdag 23/06 09:00 - 18:00
Donderdag 24/06 09:00 - 20:00
Vrijdag 25/06 08:00 - 18:00
Zaterdag 19/06 07:00 - 16:00
Zondag 20/06 Gesloten

Info

Dankzij Sanké in Duffel beleef je een echt "IK" moment

Bedankt om voor Sanké te kiezen als jouw haarkapper, want het zit namelijk zo dat wanneer je voor hen kiest, je ook de natuur belangrijk vindt. Bij elke productaankoop in de hairshop planten ze bij Sanké een boom en dit zonder extra kosten! 
 

Shop haarverzorgingsproducten, accessoires, fantasiejuwelen

Het Sanké concept is tezelfdertijd geïnspireerd op en toonaangevend aan het modebeeld. Al dan niet in combinatie met een salonbezoek bent je steeds welkom in hun shop. Daar vind je niet alleen alle Redken haarverzorgings- en afwerkingsproducten, maar ook kleuringen en kleuropfrissers voor thuisgebruik. Ook zijn er fashion accessoires en fantasiejuwelen te koop, ideaal voor jezelf of om als geschenk te geven.
 

Kapsalon

De sterkste troef van Sanké is creativiteit op maat van jouw persoonlijkheid. Zij werken enkel en alleen met kwalitatief opgeleide kappers met een “close to fashion” gevoel. Trendy kapsels die perfect zitten en je nog méér imago bieden.
Het huidig modebeeld is gebaseerd op een tijdsbewuste levensstijl. Daarom werken ze bij Sanké volgens een strak en efficiënt tijdsschema. Zo hoeft jij bij hen nooit onnodig te wachten.
 

Haarkapper met advies

Sanké biedt klantenadvies op het hoogste niveau. Zij zullen in samenspraak met jou steeds voor een kapsel gaan waar jij je perfect goed bij voelt. 
 

Haarverlengingen en volume

Een dynamische look, je trendy voelen, de nieuwste technieken van Sanké laten je toe ongekende mogelijkheden in je uiterlijk te ontdekken. Experimenteer en ervaar een complete metamorfose die bij je persoonlijkheid past. Zo kan je o.a. kiezen voor een haarverlenging door middel van extensions of om meer volume te creëren.
 

Pruiken en haartoevoegingen

Door chemotherapie, ziekte, brandwonden of erfelijkheid kan kaalheid ontstaan. Door de kwaliteitsgarantie van Sanké, zowel in echt als synthetisch haar, hebben zij een prima samenwerking met belangrijke klinieken. Het hoeft niet steeds een pruik te zijn, een haartoevoeging kan reeds volstaan. In een discrete omgeving los van het kapsalon bieden zij je een persoonlijke service. Nog meerr informatie kan je vinden via www.hair2care.be. Sanké staat voor een missie, een concept, en 7 op 7 voor je mooi te voelen in je eigen vel.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Laat de zomer maar komen

Begin de zomerperiode met een perfecte snit of kleuring. Maak tijdig je afspraak en wij zorgen ervoor dat jij klaar bent om een trendy zomer tegemoet te gaan! Deze voor en na foto is nog maar een voorbeeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo voort... 9,9 Review door: Rita
Beste wensen voor 2021 en hou he... 10 Review door: Marleen
Sanké Duffel, doe zo verder!... 10 Review door: Kim
Altijd een topservice met regelm... 10 Review door: Michael
Vriendelijk, professioneel, bekw... 9,5 Review door: Kevin
Je voelt je altijd welkom bij Sa... 10 Review door: Marleen