Openingsuren

Maandag 27/09 Na afspraak
Dinsdag 28/09 Na afspraak
Woensdag 29/09 Na afspraak
Donderdag 30/09 Na afspraak
Vrijdag 01/10 Na afspraak
Zaterdag 02/10 Na afspraak
Zondag 03/10 Na afspraak

Info

Vanthienen Uitvaartzorg

Vaak komt een overlijden heel plots, zodat maar weinig kan worden voorbereid.
Familieleden of vrienden worden dan geconfronteerd met een heuse opgave. Vanthienen Uitvaartzorg uit Duffel denkt mee met u en kan tal van voorstellen bieden.

In vele gevallen komt het overlijden echter niet onverwacht. Sommige beslissingen neemt u dan misschien liever zelf op voorhand? Bespreek uw wensen met familie, vrienden, kennissen. Vervolgens deelt u uw beslissingen mee aan de begrafenisondernemer, die uw wensen zo gedetailleerd mogelijk vervult.
 

Bloemen en grafmonumenten

Om het afscheid helemaal naar wens te laten verlopen heeft Uitvaartzorg Roel Vanthienen diverse faciliteiten in huis, zoals een eigen drukkerij waardoor u een ruime keuze hebt in bidprenten en uitvaartbrieven. De begrafenisondernemer staat ook altijd open voor een eigen ontwerp.

Vanthienen werkt samen met een vaste bloemist in Duffel, die volledig begrijpt cliënten willen. Vanthienen Uitvaartzorg staat u ook bij in uw keuze van mogelijke grafmonumenten. Kiest u voor een grafzerk of een urne? Wenst u inscripties te laten bijplaatsen, of heeft u een voorkeur voor welke vazen, kruisen, of foto’s u op het graf wil?
 

De uitvaart

Op welke locatie zal het afscheid plaatsvinden?  Hebt u graag muziek van Bach of hoort u liever muziek van The Beatles op de ceremonie? Wordt het een ingetogen afscheid in huiselijke kring, of kiest u voor een grote uitvaart met een koffietafel in een gespecialiseerde zaak? Details maken het grote verschil. En daar schenkt Vanthienen Uitvaartzorg veel aandacht aan.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie