Bakkerij Sys

Openingsuren

Maandag 10/08 06:30 - 18:30
Dinsdag 11/08 06:30 - 18:30
Woensdag 12/08 06:30 - 18:30
Donderdag 13/08 GeslotenGesloten
Vrijdag 14/08 06:30 - 18:30
Zaterdag 08/08 06:30 - 18:30
Zondag 09/08 06:30 - 18:30

Foto’s

Info

In de Tieltsesteenweg in Eeklo ligt Bakkerij Sys, een ambachtelijke bakkerij in het hartje van deze levendige stad. Lokale inwoners gaan er al meer dan 30 jaar om hun brood, patisserie, taarten, pistolets, sandwiches, stokbrood, croissants en/of koffiekoeken aan te kopen.

Voorbijgangers worden tevens ook verleid door de overheerlijke chocolade pralines, cuberdons en snoep die deze bakkerij in hun assortiment hebben.

 

Bakkerij

Je kan bij deze bakker terecht voor al uw brood - verkrijgbaar in verschillende varianten - maar ook voor pistoletjes, taarten, koffiekoeken en croissants. De toonbank van Bakkerij Sys bevat steeds diverse soorten koffiekoeken, taarten en patisserie. Of je nu van chocoladebroodjes, rozijnenkoeken of boterkoeken houdt: iedereen vindt er zijn ding.

Geraakt u zelf niet in de bakkerij of houdt u van thuisbezorging? Iedere week organiseert deze bakkerij een broodronde om haar klanten nog beter van dienst te zijn!
 

Pralines

Echte Belgische chocolade, verwerkt en omgevormd tot heerlijke chocolade pralines en in diverse  smaken en vormen verkrijgbaar: dat zijn de pralines waarmee Bakkerij Sys haar klanten in de watten legt. 

Ben je zelf een liefhebber van chocolade en pralines, of geef je graag een smakelijk geschenkje? Ga dan zeker eens langs en verras jezelf of iemand anders met een lekkere doos pralines!
 

Cuberdons

De echte cuberdons of neuzekes hebben een typerende smaak en vallen in de smaak bij fervente snoepers over heel België. Ze worden al meer dan een eeuw op ambachtelijke wijze gemaakt. Hun hardere buitenkant verbergt de heerlijke smeuïge binnenkant, waarna het geheel heerlijk wegsmelt in de mond.

Aan alle liefhebbers van "neuzekes"; bij Bakkerij Sys vind je de echte cuberdons!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief