Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 18/01 09:30 - 12:0014:00 - 18:30
Woensdag 19/01 09:30 - 12:0014:00 - 18:30
Donderdag 20/01 09:30 - 12:0014:00 - 18:30
Vrijdag 21/01 09:30 - 12:0014:00 - 18:30
Zaterdag 22/01 09:30 - 12:0014:00 - 18:00
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Kwalitatieve brilmerken kan je vinden bij Brilcenter Sierens te Eeklo

Brilcenter Sierens in Eeklo biedt jou een ruim assortiment aan monturen, leesbrillen, zonnebrillen en ook lenzen. Optieker Koen en zijn dochter Lotte helpen je graag bij het zoeken naar de bril die perfect bij jouw stijl en karakter past. Je kan bij hen steeds rekenen op een persoonlijk advies afgestemd op jouw noden en behoeften. Zo vindt je hier zeker en vast de bril die bij je past en dit volledig binnen jouw budget.
 

Nieuw montuur nodig ?

Brilcenter Sierens staat voor eerlijke en kwalitatieve producten aan de beste prijs. Op zoek naar een nieuw montuur? Of moet u voor het eerst een bril dragen, ga vrijblijvend langs bij Brilcenter Sierens en ontdek de vele exclusieve collecties die zij jou aanbieden. Ook voor maand- en daglenzen kan je bij hen terecht.
 

Kwalitatieve merkbrillen

Je kan hier kiezen uit een ruim assortiment van monturen, glazen, zonnebrillen, contactlenzen en accessoires. De collecties omvatten alle mogelijke stijlen, materialen en merken. Brilcenter Sierens organiseert vaak interessante aanbiedingen en acties op de vele exclusieve collecties van topmerken. Enkele van de merken die je kan terugvinden in de brillenwinkel te Eeklo zijn Dolce & Gabbana, Moncler, Eyevan, Yellows Plus, Caroline Abram, Nooz leesbrillen, Saint Laurent, Porsche,, Rayban, Rodenstock, Serengeti, Bbig, Vuillet Vega, Armani, BVLGARI en Jimmy Choo.
 

Optische monturen

Je bent op zoek naar een nieuwe bril maar je weet niet precies welk model of welke kleur het beste bij jou zal passen. Brilcenter Sierens kan je daarbij helpen, zij hebben een ruime collectie brillen en zonnebrillen en dit voor zowel volwassenen als voor kinderen. Zij helpen je met plezier verder, beantwoorden jouw vragen en gaan graag samen met jou op zoek naar de ideale monturen.
 

Sportbrillen

Een sportbril op sterkte is geen overbodige luxe voor de echte sporters. Een sportbril beschermt de ogen niet alleen tegen de zon maar ook tegen stof, vliegjes en wind. Deze bril moet onder alle weersomstandigheden zijn werk kunnen doen en is het praktisch als je de glazen van de bril kunt wisselen. 
 

Oogmeting

Heb je het gevoel dat je niet meer scherp ziet wanneer je 's ochtends de krant leest of jouw kind kan het bord niet meer goed zien in de klas? Geen paniek, je kan je zicht altijd eens laten controleren bij Brilcenter Sierens. Zij zullen verschillende testen uitvoeren om jouw zicht weer optimaal te stellen. 
 

Contactlenzen

Brilcenter Sierens heeft vele troeven, één van hun belangrijkste troevens is om jouw ogen met zorg te behandelen. Zij zijn een gediplomeerd opticien die jou bijstaat tijdens de zoektocht naar de juiste lens voor jouw ogen. Ga zeker langs bij Brilcenter Sierens en krijg opnieuw een klare kijk op het leven. Neem ook eens een kijkje op hun online shop: https://optieksierens.be/winkel.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Brilcenter Sierens

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/