Brandstoffen De Clerck A nv

Openingsuren

Maandag 23/05 07:30 - 18:30
Dinsdag 24/05 07:30 - 18:30
Woensdag 25/05 07:30 - 18:30
Donderdag 19/05 07:30 - 18:30
Vrijdag 20/05 07:30 - 18:30
Zaterdag 21/05 08:00 - 18:30
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Brandstoffen De Clerck A staat voor een goede en goedkope brandstof voor verwarming en wagen

Brandstoffen de Clerck is een fijn familiebedrijf. Zij zijn vooral actief in de brandstoffen plus hebbben ze ook een carwash. Zij staan dagelijks garant voor een goede en goedkope brandstof voor verwarming en wagen in combinatie met een goede kwaliteit.
 

Mazout en brandstoffen 

Brandstoffen De Clerck A biedt verscheidene vloeibare brandstoffen aan. Zo heb je de gasolie verwarming, deze wordt vooral gebruikt voor ondergrondse mazouttanks voor het verwarming van gebouwen maar kunnen ook voor bovengrondse tanks die vorstvrij geplaats zijn. Dan heb je ook de gasolie winterkwaliteit en gasolie voor land- en tuinbouw. Petroleum types B en C zijn tevens ook aanwezig alsook de diesel. 
 

Oliën en vetten

Als hoofdverdeler van Valvoline producten beschikken ze bij Brandstoffen De Clerck A over een uitgebreid gamma. Zowel particulieren als garages en bedrijfen kunnen hun aankopen verrichten in hun shop. De olie kan ook aan huis geleverd worden voor vaten van 60 en 208 liter of in bulk vanaf 500 liter. In het gamma zitten motoroliën, 2Takt- en 4Takt oliën, transmissie oliën en hydraulische oliën. De overige smeermiddelen en vloeistoffen die ook verkrijgbaar zijn, zijn smeervetten, koelvloeistof en anti-vries. 
 

Kolen

Voor Brandstoffen De Clerck A zijn ook kolen geen onbekende producten. Je kan bij hen terecht voor petcoke, union briketten, supermix, vlamkolen, antraciet ibbenburen en donetz. Al deze soorten kunnen afgehaald worden op het benzinestation, verpakt in gesloten plastiek zakken. Voor grote hoeveelheden kan er eventueel aan huis geleverd worden. 
 

Gasflessen 

Gasflessen kunnen gebruikt worden voor kookfornuizen, verwarming van woningen, warmwater doorstromers, enz. Brandstoffen De Clerck A heeft zowel butaan als propaan in hun gamma. Indien dit nodig is zorgen zij voor diverse soorten ontspanners aangezien deze altijd in voorraad zijn. Zoweel de propaan als butaanflessen kunnen afgehaald worden op het benzinestation te Eeklo.
 

Mazouttanks

Bij de mazouttanks die verkrijgbaar zijn bij Brandstoffen De Clerck A wordt een onderschei gemaakt in bovengrondse en ondergrondse mazouttanks, zowel in metaal als in polyethyleen. 

 

Benzinestation

Het benzinestation van Brandstoffen De Clerck A is gelegen in de Raverschootstr 252, 9900 Eeklo en is er het volgende te verkrijgen aan de pomp: Diesel, Eurosuper 95, Superplus 98, LPG, Gasolie extra  en Lampolie type C (Zibro kamin).

 

Brandstoffen 

Voor al jouw vragen i.v.m. brandstofprijzen, milieu, tankcontrole, enz. of bestellingen kan je in het benzinestation terrecht waar tevens hun burelen gelegen zijn. Ga zeker eens langs bij Brandstoffen De Clerck A waar je kan genieten van de beste service aan de beste prijzen. Voor nog meer informatie en details betreffende de brandstoffen kan je ook eens surfen naar hun website http://www.clerck.be. Daar staat alles netjes en tot in de puntjes uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Brandstoffen De Clerck A nv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond