Rouwcentrum Tieberghien bv

Foto’s

Info

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moeten er binnen een korte termijn een hele reeks zaken geregeld worden. Rouwcentrum Tieberghien is de ideale vertrouwenspartner tijdens het rouwproces.
 

Begrafenisondernemer Eeklo

Rouwcentrum Tieberghien staat ter uwe beschikking voor de voorafregeling van begrafenissen, evenals het verzorgen van de uitvaart zelf en het voorzien in grafmonumenten en rouwdrukwerk.
De begrafenisondernemer neemt u graag enkele formaliteiten en organisatie uit handen door de begrafenis en crematie voor u te regelen. Hierbij hoort het vastleggen van de rouwtafel, verzorgen van rouwdrukwerk en het graf en ceremoniebegeleiding.
Voor persoonlijke opvang en begeleiding van de familie en nabestaanden is Tieberghien er eveneens.
 

Funerarium Horizon

U mag op de begrafenisondernemer rekenen voor een zorgzame overbrenging van de overledene naar het eigen funerarium Horizon. Rouwcentrum Tieberghien beschikt over een modern en sereen funerarium. In het rouwcentrum heerst een rustige en serene sfeer. Het is een ideale verzamelplaats om samen afscheid te nemen en een laatste groet te brengen aan uw geliefde.
 

Uitvaartplechtigheid in Aula Mémento

Sinds kort beschikt rouwcentrum Tieberghien over een aula, genaamd Mémento, waar uitvaardiensten kunnen doorgaan. De aula beschikt over 120 zitplaatsen, een ruime inkomhal en is voorzien van een grote parking.
In een open en vertrouwensvol gesprek met de familie wordt de uitvaartplechtigheid door middel van muziek, beeld en teksten een persoonlijk geheel, volledig volgens de wensen van de nabestaanden.
Aula Mémento is toegankelijk voor elke geloofsovertuiging.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief