Openingsuren

Maandag 19/04 10:00 - 18:00
Dinsdag 20/04 GeslotenGesloten
Woensdag 21/04 10:00 - 18:00
Donderdag 22/04 10:00 - 18:00
Vrijdag 23/04 10:00 - 18:00
Zaterdag 24/04 10:00 - 18:00
Zondag 25/04 14:00 - 18:00

Info

Eronda Woonmode biedt alles voor uw interieur, van gerenommeerde internationale collecties tot eiken meubelen op maat. Ontdek de beste prijs en kwaliteit bij Eronda Woonmode te Erpe-Mere. Op zoek naar een nieuwe invulling van uw ruimte? Of wenst u een deskundig advies van een interieurarchitect? Steeds kan u rekenen op de jarenlange ervaring van Eronda Woonmode.
 
Keukens op maat
Misschien staat uw droomkeuken wel in de showroom te Erpe-Mere. Of u droomt van keuken die perfect overgaat in uw leefruimte? Met maatwerk zorgt Eronda Woonmode steeds voor een oplossing, of u nu een bestaande collectie wil aanpassen, of een volledig nieuw ontwerp voor ogen hebt. Ook uw houten keuken maken ze hierop maat.

Woonkamer
Dankzij het uitgebreide aanbod slaagt u er sowieso in uw ideale woonruimte samenstellen. Of u nu voor een moderne inrichting van uw woonkamer gaat of voor een landelijk salon. Met een stoffen of leren hoekzetel maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Kom languit tot rust in uw nieuwe longchair of vind hier de perfecte relaxzetel. Ook de televisie neemt een centrale plaats in uw salon in. Met een stijlvol tv-meubel integreert u die in uw interieur.

Eiken tafels
Duurzaamheid en gezelligheid staan aan de basis van alle eiken eetkamers bij Eronda. De eiken tafels vormen altijd een volmaakt geheel met uw eetkamer. Zowel op vlak van functionaliteit als van design. Laat uw massieve tafel op maat maken, al dan niet met verlengstuk.

Slaapkamer
Met de slaapkamermeubels van Woonmode gaat u voor comfort en design. Uw schuifdeurkast op maat past wonderwel bij het kader van uw bed. En ook uw nachtkastje volgt diezelfde lijn. Voor uw shopcomfort kunt u hier een volledige slaapkamer kopen. Naast een knusse inrichting biedt Eronda uw lichaam ook de perfecte ondersteuning dankzij het aanbod bedden met lattenbodem of boxspring.
 
Ontdek het volledige aanbod van Eronda Woonmode op www.woonmode.be.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief