Wij zijn gesloten van 1 augustus tot en met 15 augustus.

Openingsuren

Maandag 05/06 10:00 - 18:00
Dinsdag 06/06 Gesloten
Woensdag 07/06 10:00 - 18:00
Donderdag 08/06 10:00 - 18:00
Vrijdag 09/06 10:00 - 18:00
Zaterdag 10/06 10:00 - 18:00
Zondag 04/06 14:00 - 18:00

Info

Jouw meubelidee wordt op maat gemaakt door Eronda Woonmode 

Eronda Woonmode biedt alles voor jouw interieur, van gerenommeerde internationale collecties tot eiken meubelen op maat. Ontdek de beste prijs en kwaliteit bij Eronda Woonmode te Erpe-Mere. Ben je op zoek naar een nieuwe invulling van jouw ruimte, of wens je een deskundig advies van een interieurarchitect? Steeds kan je rekenen op de jarenlange ervaring van Eronda Woonmode.
 

Keukens op maat

Misschien staat jouw droomkeuken wel in de showroom van Eronda Woonmode. Droom je van een keuken die perfect overgaat in jouw leefruimte, met maatwerk zorgen zij steeds voor een oplossing. Wil je een bestaande collectie aanpassen of heb je een volledig nieuw ontwerp voor ogen, ook jouw houten keuken maken ze hierop maat.
 

Woonkamer

Dankzij het uitgebreide aanbod slaag je er sowieso in om jouw ideale woonruimte samenstellen. Geef je de voorkeur aan een moderne inrichting van je woonkamer of wens je liever een landelijk salon, er is voor ieder wat wils bij Eronda Woonmode. Door middel van een stoffen of leren hoekzetel maak je optimaal gebruik van de ruimte. Kom languit tot rust in je nieuwe longchair of vind hier de perfecte relaxzetel. Ook de televisie heeft nood aan een centrale plaats in je salon. Met een stijlvol tv-meubel integreer je deze zo in je interieur.
 

Eiken tafels

Duurzaamheid en gezelligheid staan aan de basis van alle eiken eetkamers bij Eronda Woonmode. De eiken tafels vormen altijd een volmaakt geheel met jouw eetkamer, zowel op vlak van functionaliteit als van design. Laat je massieve tafel op maat maken, al dan niet met verlengstuk.
 

Slaapkamer

Met de slaapkamermeubels van Eronda Woonmode ga je voor comfort en design. Jouw schuifdeurkast op maat past wonderwel bij het kader van je bed. En ook jouw nachtkastje volgt diezelfde lijn. Voor het ideale shopcomfort kan je bij hen een volledige slaapkamer kopen. Naast een knusse inrichting biedt Eronda Woonmode je lichaam ook de perfecte ondersteuning dankzij het aanbod bedden met lattenbodem of boxspring. Ontdek het volledige aanbod van Eronda Woonmode op hun website https://woonmode.be/.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Eronda Woonmode een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond