Openingsuren

Maandag 02/08 13:30 - 18:00
Dinsdag 03/08 13:30 - 18:00
Woensdag 04/08 Gesloten
Donderdag 05/08 13:30 - 18:00
Vrijdag 30/07 13:30 - 18:00
Zaterdag 31/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/08 Gesloten

Info

Frank Brynaert: voor open haarden en haardconcepten

Frank Brynaert is een firma gespecialiseerd in het leveren en installeren van sierschouwen, inbouwhaarden en natuursteen. Zij zijn een familiebedrijf met reeds meer dan 40 jaar ervaring op de teller. Opgericht door Rudolf Brynaert in 1965. Heel wat jaren en een generatie later heeft de firma heel wat ervaring opgedaan in niet alleen het voorzien van een kwalitatief hoogstaand product, maar ook het werken in samenwerking met de klant, zodat iedereen telkens een prachtige haard bekomt. 
 

Haarden en sierschouwen

In de hedendaagse showroom van Frank Brynaert kan je terecht voor tal van eigen creaties in verschillende stijlen zoals design, modern en klassiek. Alle ontwerpen worden in hun eigen atelier vervaardigd en door eigen personeel geplaatst. Zo kan Frank steeds garanderen dat alles grondig en correct gebeurt. Er is immers geen betere firma voor het plaatsen van een haard dan de firma die ze zelf gefabriceerd heeft. Je vindt in de showroom naast prachtige openhaarden ook een ruim assortiment sierschouwen en uiteraard ook inbouwhaarden op hout en aardgas, waarvan velen als brandend staan opgesteld, op deze manier ervaar je direct de warme, gezellige sfeer die zij veroorzaken. 
 

Natuursteen voor jouw interieur

Frank Brynaert beperkt zich echter niet tot het fabriceren en plaatsen van haarden, je kan er eveneens terecht voor uiteenlopende natuurstenen interieurartikelen. Hieronder vallen voornamelijk keukenbladen, tabletten, trappen en badkamers, maar het aanbod is zo breed dat je versteld zult staan wanneer je binnenkomt bij Frank in de zaak. Heb je een bepaald voorstel of idee dat je graag door een professional uitgevoerd ziet, spreek dan één van de medewerkers van Frank Brynaert aan in de zaak of neem contact op via het nummer 053/62 28 80, en bespreek samen rustig de mogelijkheden. Op hun website http://www.brynaert.be/fotoboek hebben ze een mooi fotoboek samengesteld zodat jij alvast een eerste inkijk krijgt van hun realisaties.

Alle offertes zijn uiteraard gratis. Breng vrijblijvend een bezoek aan de showroom, onze haard- en natuursteenspecialisten staan jou met goede raad te woord. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief