Eurowindow

Info

Eurowindow te Essen biedt u een ruim gamma aan ramen, deuren en veranda's. Tevens kan u kiezen uit een assortiment rolluiken, vliegenramen, poorten en zonwering en dit aan een uitstekende prijskwaliteit verhouding.
 

Ramen en deuren in pvc, aluminium en hout

Eurowindow Essen biedt u met het topmerk Schüco een ruime keuze aan vormen en kleuren voor uw ramen en deuren in pvc. U bent hier steeds verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De modellen zijn tijdloos, veilig, energiebesparend en geluidsisolerend.
Met ramen en deuren in aluminium kiest u voor jarenlang zorgeloos woonplezier. Aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk.
Voor aluminium ramen en deuren werkt Eurowindow we met het topmerk Sprangers. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. De aluminium deur- en raamprofielen voldoen aan de strengste normen inzake waterdichting, winddichting en stabiliteit.
Voor een klassieke uitvoering van uw ramen en deuren is hout vaak de beste keuze. Ramen en deuren in een uniek en eigen ontwerp: met hout kan het allemaal. Na een paar jaar kan u houten ramen en deuren makkelijk een ander kleurtje geven.
 

Rolluiken en zonwering

Rolluiken zijn bij uitstek een extra isolator: in de winter tegen de kou en in de zomer tegen de hitte. Ze geven u de gewenste privacy en zijn extra inbraak werend. Bovendien zijn ze een goede geluidsisolator, zo geniet u van een goede nachtrust in een stille en donkere kamer. Bij Eurowindow hebt u de keuze tussen opbouwrolluiken, voorzetrolluiken, een manuele of elektrische bediening
Zonwering of screens zijn de zonnebril voor uw raam en houden daarmee de hitte in de zomer buiten. Ze verhogen ook de privacy. Zonwering is leverbaar in Glasvezel Sergé of Polyester Soltis, met manuele of elektrische bediening.
 

Veranda plaatsen

Ook voor uw nieuwe veranda bent u bij Eurowindow Essen aan het juiste adres. Omdat het bedrijf met zowel hout, pvc als aluminium werkt, heeft u vele designmogelijkheden en een uitgebreid kleurenaanbod. De veranda’s zijn uiterst bestand tegen weersinvloeden en hebben de beste thermische isolatie.

Ligging en routebeschrijving