Bauwens Stefaan bvba

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 30/05
Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak

Steeds op afspraak.

Bouwverlof.

Info

Een goede schrijnwerker vinden is soms zeer moeilijk. Maar u bent op de pagina van Bauwens Stefaan terecht gekomen dus u zit meteen goed. Bauwens Stefaan is schrijnwerker in hoofdberoep en kan u zeker helpen bij uw bouwplannen of verbouwingen.
 

Binnen schrijnwerkerij

Voor uw nieuwe woning kan u zowel voor de houtconstructies binnen als buiten rekenen op Stefaan Bauwens. Voor binnen gaat dit dan voornamelijk over deuren, raamafwerking, keukens en  trappen. Hij geeft u advies over de houtsoorten die voldoen aan de normen die u stelt en u kiest de soort die u het meeste aanspreekt.

Als u graag heel uw huis in dezelfde stijl laat afwerken dan kan u op Stefaan Bauwens rekenen. Samen met u wordt er bepaald wat er hoe gedaan moet worden en hij zorgt voor de volledige afwerkingen. Zelfs maatkasten en keukens plaats hij voor u.
 

Buiten schrijnwerkerij

U kan een nieuwe gevel laten plaatsen voor uw huidige woning. Dit kan uw woning een hele nieuwe uitstraling geven maar ook deze beschermen van stormige omstandigheden zonder uw woning te vervangen. Op Bauwens Stefaan zijn website kan u het aanbod aan materialen bekijken.
 

Dak werken

Bij het plaatsen van een nieuw dak moet er een echte vakman aanwezig zijn. U zou niet willen dat uw dak wegwaait of niet waterdicht wordt gelegd. Laat het daarom door een echte schrijnwerker doen.

Vraag uw gratis offerte aan en laat Bauwens Stefaan weten wat hij voor u kan betekenen.
 

Ligging en routebeschrijving