Openingsuren

Maandag 08/03 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/03 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/03 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/03 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/03 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/03 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/03 Na afspraakNa afspraak

Info

Een goede schrijnwerker vinden is soms zeer moeilijk. Maar u bent op de pagina van Bauwens Stefaan terecht gekomen dus u zit meteen goed. Bauwens Stefaan is schrijnwerker in hoofdberoep en kan u zeker helpen bij uw bouwplannen of verbouwingen.
 

Binnen schrijnwerkerij

Voor uw nieuwe woning kan u zowel voor de houtconstructies binnen als buiten rekenen op Stefaan Bauwens. Voor binnen gaat dit dan voornamelijk over deuren, raamafwerking, keukens en  trappen. Hij geeft u advies over de houtsoorten die voldoen aan de normen die u stelt en u kiest de soort die u het meeste aanspreekt.

Als u graag heel uw huis in dezelfde stijl laat afwerken dan kan u op Stefaan Bauwens rekenen. Samen met u wordt er bepaald wat er hoe gedaan moet worden en hij zorgt voor de volledige afwerkingen. Zelfs maatkasten en keukens plaats hij voor u.
 

Buiten schrijnwerkerij

U kan een nieuwe gevel laten plaatsen voor uw huidige woning. Dit kan uw woning een hele nieuwe uitstraling geven maar ook deze beschermen van stormige omstandigheden zonder uw woning te vervangen. Op Bauwens Stefaan zijn website kan u het aanbod aan materialen bekijken.
 

Dak werken

Bij het plaatsen van een nieuw dak moet er een echte vakman aanwezig zijn. U zou niet willen dat uw dak wegwaait of niet waterdicht wordt gelegd. Laat het daarom door een echte schrijnwerker doen.

Vraag uw gratis offerte aan en laat Bauwens Stefaan weten wat hij voor u kan betekenen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief