Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraak
Dinsdag 29/06 Na afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraak
Zondag 27/06 Na afspraak

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een schrijnwerker op maat, maak dan een afspraak bij Bauwens Stefaan

Een goede schrijnwerker vinden is soms zeer moeilijk. Maar u bent op de pagina van Bauwens Stefaan terecht gekomen dus u zit meteen goed. Bauwens Stefaan is schrijnwerker in hoofdberoep en kan u zeker helpen bij uw bouwplannen of verbouwingen.
 

Binnenschrijnwerkerij

Voor uw nieuwe woning kan u zowel voor de houtconstructies binnen als buiten rekenen op Stefaan Bauwens. Voor binnen gaat dit dan voornamelijk over deuren, raamafwerking, keukens en  trappen. Hij geeft u advies over de houtsoorten die voldoen aan de normen die u stelt en u kiest de soort die u het meeste aanspreekt. Ga voor een uniek interieur en werk samen met Bauwens Stefaan.
 

Volledige afwerking

Als u graag heel uw huis in dezelfde stijl laat afwerken dan kan u op Stefaan Bauwens rekenen. Samen met u wordt er bepaald wat er hoe gedaan moet worden en hij zorgt voor de volledige afwerkingen. Zelfs maatkasten en keukens plaats hij voor u.
 

Buitenschrijnwerkerij

U kan een nieuwe gevel laten plaatsen voor uw huidige woning. Dit kan uw woning een hele nieuwe uitstraling geven maar ook deze beschermen van stormige omstandigheden zonder uw woning te vervangen. Op Bauwens Stefaan zijn website kan u het aanbod aan materialen bekijken. Deze gedreven schrijnwerker stelt alles in het werk om kwalitatieve en duurzame houtcreaties zoals ramen en deuren te vervaardigen.
 

Dakwerken

Bij het plaatsen van een nieuw dak moet er een echte vakman aanwezig zijn. U zou niet willen dat uw dak wegwaait of niet waterdicht wordt gelegd. Laat het daarom door een echte schrijnwerker doen. Voor nog meer informatie kan je surfen naar de website https://www.schrijnwerken-bauwens.be.

Vraag uw gratis offerte aan en laat Bauwens Stefaan weten wat hij voor u kan betekenen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief