Openingsuren

Maandag 05/06 07:00 - 18:00
Dinsdag 06/06 07:00 - 18:00
Woensdag 07/06 07:00 - 18:00
Donderdag 08/06 07:00 - 18:00
Vrijdag 09/06 07:00 - 18:00
Zaterdag 10/06 08:00 - 16:00
Zondag 11/06 Gesloten

Info

Dagbladhandel Patton is veel meer dan enkel een krantenwinkel

Dagbladhandel Patton in Sleidinge Dorp (Evergem) is een krantenwinkel waar je niet enkel langs kunt gaan voor je dagelijkse portie geschreven pers. Ze zijn gespecialiseerd verdeler van alle spelen van de Nationale Loterij. Zowel alle krasspelen als trekkingsspelen kunnen dus bij Dagbladhandel Patton worden aangekocht. Van tijdschriften en kranten tot een uitgebreide waaier aan wenskaarten en een ruim assortiment tabaksproducten! U vindt het allemaal bij Dagbladhandel Patton. 
 

Tearoom & Koffie

Dagbladhandel Patton heeft een tearoom-gedeelte waar u kunt genieten van een verse koffie of een ander drankje naar keuze. U kan ervoor kiezen om gezellig binnen te genieten van je consumptie, of bij mooie dagen buiten op het terras plaats te nemen! Het is er allemaal mogelijk.
 

Krasspelen, trekkingsspelen en gokspelen

Voor liefhebbers van kras- en trekkingsspelen is Dagbladhandel Patton zeker een bezoekje waard! Met alle beschikbare spelen van de Nationale Loterij in hun aanbod is er zeker wel eentje bij dat uw voorkeur geniet.
 

Sportweddenschappen

Ben je een echte sportkenner en wil je graag een gokje wagen op bepaalde sporten? Ook dat kan in deze gezellige zaak in het hartje van Sleidinge.
 

Postpunt

Dagbladhandel Patton is ook beschikbaar als postpunt. Verzend uw pakjes of kom ze halen bij Patricia en zij zorgt voor de rest. Al uw brieven en pakketten zullen hoe dan ook veilig hun bestemming bereiken. 
 

Kranten, koffie

U bent altijd welkom bij Dagbladhandel Patton voor uw dagelijkse krant, een heerlijke koffie. Waar u ook voor gaat, u wordt er steeds vriendelijk en met de glimlach bediend.

zanger artiest Tonny De Paepe

een geweldige charme en ambiance zanger, in te huren voor al jullie feestjes of optredens  tel 0493/609376

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Dagbladhandel Patton

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Dagbladhandel Patton een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond