Traiteur Pauwels

Openingsuren

Maandag 31/01 07:00 - 15:00
Dinsdag 25/01 07:00 - 15:00
Woensdag 26/01 07:00 - 15:00
Donderdag 27/01 07:00 - 15:00
Vrijdag 28/01 07:00 - 15:00
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Info

Traiteur Pauwels

In Evergem in de Belzeelse Kerkweg bevindt zich traiteur Pauwels. De traiteurszaak is al twee generaties gekend voor hun verse broodjes en maaltijden. Ze zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat voornamelijk maaltijden voorziet voor bedrijven.

 

Broodjes en maaltijden

Op de menukaart kan u verschillende broodjes en maaltijden terugvinden. Elke dag is er een andere dagmaaltijd die u laat genieten van uw lunch. Buiten de standaard broodjes zoals een smos kaas, kan u deluxe broodjes bestellen. De broodjes zijn belegd met boursin, zalm, mozzarella, …. Zo stelt een broodje nooit teleur als lunch.
 

Leveringen bedrijven

Wenst u broodjes of andere maaltijden te bestellen voor op kantoor tijdens de lunch of een meeting? Dan kan u uw bestelling plaatsen voor 9u die ochtend en dan heeft u voor 12:30 de maaltijden bij u op het bedrijf.

U kan natuurlijk ook zal de broodjes afhalen, dit liefst na bestelling via telefoon, fax of mail. Vergeet dus zeker niet Traiteur Pauwels als uw oplossing voor een lekkere lunch.

(Traiteur Pauwels levert alleen voor lunch. In de namiddag worden er geen leveringen meer gedaan.)
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/