Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinkstermaandag op 24/05
Pinksteren op 23/05
Maandag 24/05 09:00 - 12:00Na afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraak17:00 - 18:30
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak17:00 - 18:30
Vrijdag 21/05 09:00 - 12:00Na afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraakGesloten
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

AGO-Advies biedt u een volledig gamma flexibele oplossingen die perfect inspelen op uw eigen behoeften en situaties en dit zowel voor particulieren als ondernemers.

 

Oplossingen voor uw bedrijf

Als professioneel verzekeringsmakelaar kan AGO-Advies u een heleboel zorgen uit handen nemen, om uw zaak die u zorgvuldig opgebouwd hebt veilig te stellen. Op die manier kan u zich volledig toeleggen op de kerntaak van het bedrijf.
Uw bedrijf beschikt over personenwagens, vrachtwagens of bestelwagens? U ontdek alles over de dekkingen en vereiste waarborgen voor deze voertuigen bij AGO-Advies.
Het kantoor maakt u ook graag wegwijs over verzekeringen die de schade kunnen dekken die u derden mogelijk kunnen lijden door de uitoefening van uw bedrijfsactiviteit.
Verder krijgt u hier alle uitleg en advies die u wenst omtrent rechtsbijstand, hospitalisatie en pensioenopbouw.

 

Oplossingen op maat van uw gezin

Omdat u en uw gezinsleden de beste bescherming verdienen, waakt het team van AGO-Advies erover dat uw bezittingen, mobiliteit, uw toekomst en uw gezondheid optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen.
Daarom kan u als particulier steeds terecht bij AGO-Advies voor alle informatie en verzekeringen op gebied van uw voertuigen, woning, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en hospitalisatie.
.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief