Openingsuren

Maandag 26/02 09:00 - 12:00Na afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraak17:00 - 18:30
Woensdag 28/02 Na afspraak
Donderdag 29/02 Na afspraak17:00 - 18:30
Vrijdag 23/02 09:00 - 12:00Na afspraak
Zaterdag 24/02 Na afspraak
Zondag 25/02 Gesloten

Info

AGO Adviesgroep: bereikbaar, ongebonden en betrokken

AGO-Advies is de grootste groepering van onafhankelijke verzekeringsmakelaars in België. Eenheidsworst, daar doen wij niet aan mee. Ieder mensenleven is anders, dus ook jouw risico’s zijn anders dan die van pakweg je buurman. Wij leren je graag kennen en zoeken de beste verzekeringsproducten bij elkaar, helemaal op maat van jouw leven. Ben je klaar om met ons in zee te gaan? Slimme keuze! Een toegewijd team van verzekeringsmakelaars staat voor je paraat. Kleinschaligheid is onze kracht: zo kennen wij je bij naam, denken we met je mee en komen indien nodig zelfs naar je toe – ook na de kantooruren. Bij AGO-advies gaan we altijd voor the extra (s)mile! 
 

Je woning verzekeren.

Jouw (t)huis, jouw kasteel: of je nu sober woont of graag omringd bent met mooie spullen, je thuis moet een veilige haven zijn voor jou en je gezin. Niet alleen wanneer je de eigenaar bent van je eigen plek, ook als huurder ben je verplicht om een brandverzekering te onderschrijven. Bij AGO-advies helpen we je meezoeken naar de verzekering die je op het lijf geschreven is. 
 
Kortsluiting, een gaslek of een banaal ongeluk met een omgestoten kaars: in een mum van tijd kan het kostbare dak boven je hoofd in lichterlaaie staan. Anders dan de naam doet vermoeden, dekt een brandverzekering veel meer dan alleen brand. Bij storm kan er een boom omwaaien en een ruit breken. Een overstroming kan zomaar even je hele huis onder water zetten. De financiële gevolgen van zo’n natuurrampen zijn vaak niet te overzien. Een degelijke brandverzekering zorgt ervoor dat jij en je gezin beschermd zijn en ondertussen vermijdt ze dat je aansprakelijk kan gesteld worden voor schade aan derden ten gevolge van deze ongelukken. 
 
Ook inbraak blijft jammer genoeg een veel voorkomend probleem. Door een diefstalverzekering toe te voegen aan je brandverzekering, bescherm je je woning in één klap tegen braakschade en zorg je ervoor dat de gestolen goederen vergoed worden. 

De zorg voor je kinderen, het onderhoud van je rozenstruik of de schoonmaak van je woning: je hebt dagelijks je handen al vol. Een beetje hulp van buitenaf is dan vaak ook meer dan welkom. Wist je dat wanneer je iemand bij je thuis tewerkstelt zij onder de wet op arbeidsongevallen vallen? Dat betekent dat je in zo’n situatie een “werkgever” bent en hen verplicht moet vergoeden als ze een ongeluk hebben tijdens hun werkuren, of onderweg naar en van je thuis naar hun woonst. Dit kan met een beetje pech verregaande financiële gevolgen hebben. Uiteraard kunnen wij ook voor jouw huispersoneel de juiste verzekering aanbieden. 
 

Bescherm jezelf, je gezin en de mensen rondom je

Het maakt niet uit of je een partner vindt of solo blijft. Misschien ben je een huismus of net iemand die de hele wereld wil ontdekken, met of zonder kinderen. Het kan dat een huisdier neemt om je leven op te fleuren. Je leeft nu en denkt aan later. Welke weg je ook volgt, wij zorgen ervoor dat jij en je gezin zorgeloos en voluit kunnen leven. Je partner glijdt uit in de douche, je zoon schopt zijn voetbal door de ruit of je speelse pup bijt een boze buur; lichamelijke of materiële incidenten zijn nu eenmaal onvermijdelijk in je privéleven. 
 
Gelukkig is er onder andere onze BA Familiale, de gezinsverzekering. Deze is niet alleen een goed idee wanneer je een gezin of huisdieren hebt. Ze vergoedt ook de materiële of lichamelijke schade aan je bezoekers en helpende handen zoals een klusjesman, babysitter… Bovendien zorgen we voor een formule op maat. Of je nu alleenstaand bent of een koppel met of zonder kinderen: we sluiten ons aan bij jouw persoonlijke gezinssituatie, zodat je gerust kunt zijn, waar je ook gaat of staat. Dit kan je gerust letterlijk nemen: onze verzekering volgt je op de voet. Verblijf jij of een gezinslid een tijdje in het buitenland? Onze dekking geldt over de hele wereld! Daarnaast heb je de optie om te kiezen voor rechtsbijstand: zo worden jouw juridische belangen beschermd. Advocaatkosten en zelfs de kosten van de tegenpartij worden bij verlies door ons vergoed. 
 
Een ziekenhuisopname bij ziekte, een ongeval of bevalling neemt vaak een flinke hap uit het gezinsbudget. Het ziekenfonds komt meestal maar in beperkte mate tegemoet in de kosten. Een grote troef van onze ziekteverzekering is de keuzevrijheid: je kiest zelf de waarborgen die beantwoorden aan je noden. Misschien heb je al een hospitalisatieverzekering? Geen probleem. Misschien komt deze echter niet bij tussen kosten buiten het ziekenhuis. En wat met arbeidsongeschiktheid? 
 
In sommige gevallen blijft het jammer genoeg niet bij een ziekenhuisopname. Het ergste wat jou of je gezin kan overkomen is een overlijden. Het spreekt voor zich dat deze traumatische ervaring niet versterkt moet worden met de bijkomende financiële beslommeringen voor het bekostigen van de uitvaart en het regelen van de begrafenis. Na de uitvaart komt een consulent nabestaandenzorg langs om je familie te helpen met de praktische en administratieve noodzakelijkheden. Je nabestaanden kunnen zelfs beroep doen op een psycholoog bij de rouwverwerking. 
 

Verzekerd in het verkeer

Of je je nu met de fiets, motor of vrachtwagen verplaatst, je wil je uiteraard veilig en verzekerd voelen – zeker bij incidenten en ongevallen. Van zodra je je in het verkeer begeeft met een gemotoriseerd voertuig, ben je wettelijk verplicht om een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. De dekkingen en wettelijke contractuele bepalingen zijn bij wet vastgelegd en dus overal dezelfde. Dit wil echter niet zeggen dat de service en bijkomende voordelen bij elke verzekeraar dezelfde zijn. Een goedkope verzekering betekent dus niet zeker niet altijd de beste verzekering. 
 
Met de basisverzekering ben je er zeker van dat de schade die je aan anderen toebrengt gedekt is. Wil je ook de schade aan je eigen voertuig vergoed krijgen, zelfs als je in fout bent of te maken krijgt met een vluchtmisdrijf, dan sluit je best een omniumverzekering af. Een absolute aanrader bij nieuwe of jonge tweedehandswagens en dé manier om je investering te beschermen. Is je wagen niet zo nieuw meer, maar wil je toch van extra waarborgen genieten tegen een iets lagere kostprijs? Dan kun je kiezen voor onze kleine omnium. In een kleine omnium zijn de meeste schades gedekt die buiten jouw toedoen zijn voorgekomen, zoals brand, diefstal, natuurkrachten, glasbraak en aanrijdingen met een dier.
 

Oplossingen voor je bedrijf

Naast de verschillende verzekeringspolissen die tussenkomen in de privésfeer, kan AGO-Advies je ook een heleboel zorgen op professioneel vlak uit handen nemen. Als makelaar kunnen wij fungeren als een toegewijde copiloot: je kunt op ons rekenen van opstart tot overname of pensioen. Wij bieden ons objectieve advies en een accurate inschatting van de risico’s die verbonden zijn aan je bedrijf.
 
Niet alleen jij, maar ook je medewerkers zijn de grote kracht van je bedrijf. Met motiverende groepspakketten en sluitende ongevallenverzekeringen helpen wij je werkkracht draaiende te houden. Wil je bedrijfswagens leasen of een bedrijfsvloot beheren? De kopzorgen die dit met zich brengt nemen we graag van je over – met grondige analyses, goede deals en een alerte en snelle opvolging zorgen wij voor al je auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Naast onze BA Vervoerde goederen kunnen wij ook zorgen voor bijstand in binnen- en buitenland of helpen we je aan een fietsverzekering voor jezelf of je werknemers. 
 
In onze kantoren te Oudenaarde en De Pinte maken we je ook graag wegwijs in de vele verzekeringen die schade kunnen dekken die derden mogelijk kunnen lijden door de uitoefening van je beroepsactiviteiten. Natuurlijk denken we ook aan jou zelf als ondernemer: van rechtsbijstand en hospitalisatieverzekeringen tot pensioensopbouw: wij hebben steeds een volledig gamma flexibele oplossingen voor al jouw noden. 
 
Heb je nog steeds vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen als particulier of zaakvoerder? Neem dan zeker een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op met ons! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Adviesgroep Gavere Oudenaarde een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond