Openingsuren

Maandag 03/10 09:00 - 12:00Na afspraak
Dinsdag 04/10 Na afspraak17:00 - 18:30
Woensdag 05/10 Na afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraak17:00 - 18:30
Vrijdag 30/09 09:00 - 12:00Na afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraak
Zondag 02/10 Gesloten

Info

Adviesgroep Gavere Oudenaarde biedt jou de bescherming die je nodig hebt

Adviesgroep Gavere Oudenaarde bied je een volledig gamma flexibele oplossingen die perfect inspelen op jouw eigen behoeften en situaties en dit zowel voor particulieren als ondernemers. Zij plaatsen jouw belangen en welzijn op de 1ste plaats. 
 

Adviesgroep

Adviesgroep Gavere Oudenaarde, oftewel kortweg, AGO advies is de grootste groepering van onafhankelijke verzekeringsmakelaars in heel België. Zij bieden je een krachtige expertise, een persoonlijke topservice en betere verzekeringsvoorwaarden. Jij plukt de vruchten van de kennis die Adviesgroep Gavere Oudenaarde jou te bieden heeft. Dat is het resultaat van jarenlange ervaring in de sector en marktanalyses binnenin jouw sector.
 

Oplossingen voor jouw bedrijf

Als professioneel verzekeringsmakelaar kan Adviesgroep Gavere Oudenaarde jou een heleboel zorgen uit handen nemen, om je zaak die je zorgvuldig opgebouwd hebt veilig te stellen. Op die manier kan jij je volledig toeleggen op de kerntaak van het bedrijf. Beschikt jouw bedrijf over personenwagens, vrachtwagens of bestelwagens? Je ontdekt alles over de dekkingen en vereiste waarborgen voor deze voertuigen bij AGO-Advies.
 

Verzekeringen

Het kantoor maakt je ook graag wegwijs over verzekeringen die de schade kunnen dekken die jouw derden mogelijk kunnen lijden door de uitoefening van je bedrijfsactiviteit. Verder krijg je hier alle uitleg en advies die je wenst omtrent rechtsbijstand, hospitalisatie en pensioenopbouw.
 

Oplossingen op maat van jouw gezin

Omdat jij en je gezinsleden de beste bescherming verdienen, waakt het team van Adviesgroep Gavere Oudenaarde erover dat jouw bezittingen, mobiliteit, je toekomst en je gezondheid optimaal beschermd zijn tegen mogelijke tegenslagen. Daarom kan je als particulier steeds terecht bij AGO-Advies voor alle informatie en verzekeringen op gebied van je voertuigen, woning, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en hospitalisatie.
 

Advies op maat

Heb je nog bijkomde vragen of kan je na dit lezen niet meer wachten op advies op maat te krijgen van Adviesgroep Gavere Oudenaarde, maak dan gerust een afspraak om jouw situatie te bespreken en je vragen vrijblijvend te bespreken. Het team van Sidney luistert en geeft jou advies in mensentaal. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Adviesgroep Gavere Oudenaarde een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond