Openingsuren

Maandag 03/10 Na afspraak
Dinsdag 04/10 Na afspraak
Woensdag 05/10 Na afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraak
Vrijdag 30/09 Na afspraak
Zaterdag 01/10 Na afspraak
Zondag 02/10 Gesloten

Foto’s

Info

Bouwen of renoveren? Zoek niet verder en neem contact op met Alu & PVC Danny Mievis

Alu & PVC Danny Mievis in Gavere is jouw aannemer voor verandabouw, ramen en deuren, sectionale poorten en terrasoverkappingen. Je kan rekenen met meer dan 30 jaar ervaring en kennis van de nieuwste technieken en wetgevingen rond bijbouw en verbouwingen.
 

Veiligheidsdeuren

Het systeem van Anaf Allround maakt het voor inbrekers onmogelijk om aanvallen te doen op de zijkant van het extra dikke metalen deurpaneel. Achteraf wordt de deur volledig afgewerkt door Alu & PVC Danny Mievies met gekeurd inbraakwerend beslag om op deze manier een compleet inbraakwerend geheel te vormen. 
 

Vliegenramen

Ook voor vliegenramen werken ze bij Alu & PVC Danny Mievis zo strak mogelijk. Zij maken daarbij gebruik van een slank en duurzaam aluminiumprofiel in bijpassend ralkleur, gecombineerd met 'clearview' gaas. De combinatie van de zwarte tint en kleine mazen van het gaas zal dit een betere doorkijk bieden en maken de vliegenramen een onopvallende indruk in het gevelbeeld.
 

Materialen

Omdat Alu & PVC Danny Mievis in Gavere kwaliteit wilt garanderen kiezen ze alleen maar voor uitstekende materialen en merken. Voor hun PVC ramen en deuren assortiment werken ze samen met Deceuninck. Sapa Building System is het merk dat verkozen is voor het aluminium assortiment van de ramen en deuren. Daarnaast is er nog een aanbod van veiligheidsdeuren aanwezig. Voor het volledige assortiment te bekijken kan je de toonzaal in Zwalm bezoeken op het adres Boekelbaan 113. 
 

Kiwa-label

Alu & PVC Danny Mievis beschikt over het Kiwa-label. Dit betekend dat je in de zaak kan rekenen op uitstekende service en vakmanschap. Zaken met het Kiwa-label beschikken over de laatste nieuwe kennis binnen het vak bouwen en renovaties. Je bent hier dus zeker in goede handen. Benieuwd wat Alu & PVC Danny Mievis voor u kan bieden? Ga zeker eens langs in de toonzaal of contacteer hun. Indien u zeker wilt zijn van de optimale service kan u altijd eerst een afspraak maken. Je kan alvast al eens surfen naar hun website http://www.dannymievis.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Alu & PVC Danny Mievis een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond