Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 23/05
Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 23/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Alu & PVC Danny Mievis in Gavere is uw aannemer voor verandabouw, ramen en deuren, sectionale poorten en terrasoverkappingen. U kan rekenen met meer dan 30 jaar ervaring en kennis van de nieuwste technieken en wetgevingen rond bijbouw en verbouwingen.
 

Materialen

Omdat Alu & PVC Danny Mievis in Gavere kwaliteit wilt garanderen kiezen ze alleen maar voor uitstekende materialen en merken. Voor hun PVC ramen en deuren assortiment werken ze samen met Deceuninck. Sapa Building System is het merk dat verkozen is voor het aluminium assortiment van de Ramen en deuren. Daarnaast is er nog een aanbod van veiligheidsdeuren aanwezig.
 
Voor het volledige assortiment te bekijken kan u de toonzaal in Zwalm bezoeken op het adres Boekelbaan 113. Op de website Dannymievis.be kan u al meer informatie vinden.
 

Kiwa-label

Alu & PVC Danny Mievis beschikt over het Kiwa-label. Dit betekend dat u in de zaak kan rekenen op uitstekende service en vakmanschap. Zaken met het Kiwa-label beschikking over de laatste nieuwe kennis binnen het vak bouwen en renovaties. U bent hier dus zeker in goede handen.
 
Benieuwd wat Alu & PVC Danny Mievis voor u kan bieden? Ga zeker eens langs in de toonzaal of contacteer hun. Indien u zeker wilt zijn van de optimale service kan u altijd eerst een afspraak maken.
 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief