Maartje's Centrum heeft 18 winnaars met de Eindejaarsactie !

Afslanken, ontspannen, schoonheidsbehandelingen,… Het kan allemaal op één plek, namelijk Maartje’s Centrum in Gavere. Bij hen kom je terecht in een oase van rust. Het hele team staat voor je klaar om je te verwennen zodat je kunt genieten van je welverdiende me-time.

Jaarlijks komen handelaars in aanmerking om de vriendelijkste te worden van hun eigen gemeente. Het zal niet als een schokgolf over je heen komen wanneer we melden dat dit jaar Maartje’s Centrum de titel van Vriendelijkste Handelaar Gavere 20-21 draagt. De klanten keren steeds tevreden weer naar huis na een bezoek aan dit schoonheidsinstituut, wat een prachtige 9,72/10 heeft opgeleverd.

Niet alleen bedrijven en handelaars komen in aanmerking om iets te winnen, je kunt vanaf oktober meedoen met de EINDEJAARSACTIE van Handelsgids via Maartje. Na een relaxerend bezoek krijg je een persoonlijke code mee naar huis, schrijf je in en win topprijzen zoals een reis naar Dubai, elektrische fietsen of tal van waardevolle kortings- en cadeaubonnen.

Dit keer waren het 18 winnaars die het geluk hebben om te genieten van kortingen op hun aankopen. Het spreekt voor zich dat ze deze 2 prachtige gebeurtenissen niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan en wilden daar graag samen met Handelsgids een uitreiking organiseren. De genodigden kregen hapjes en een drankje aangeboden en konden hun prijs persoonlijk in ontvangst nemen bij Maartje’s Centrum.

Ga je op stap naar Merelbeke, profiteer dan van de 25% korting op alle glazen bij Optiek Jory, In Nazareth kan je bij Kapsalon Ann een gratis shampoo dat is aangepast aan jouw haartype en je kan schoenen aankopen van de nieuwste collectie aan -10% bij Schoenen Crispina. Ben je in de buurt van Zottegem, dan heeft Valentino Zottegem een cadeaubon voor je van €15 bij een minimum aankoop van €50 en in Zwalm krijg je bij Boetiek Marleen 10% korting en Kapsalon Gibelle – Pruikenshop schenkt €10 korting bij aankoop vanaf €50 haarproducten of artikelen uit de beautyshop. In de gemeente Deinze kan je bij Tuincentrum De Serres €5 in vermindering krijgen wanneer je voor €50 aankoopt.

Daarbovenop krijgen de winnaars 3 codes waarmee ze zelf nog 3 kortings- of cadeaubonnen mogen uitkiezen!