Openingsuren

Maandag 27/05 08:00 - 21:00
Dinsdag 28/05 08:00 - 18:00
Woensdag 29/05 08:00 - 18:00
Donderdag 30/05 08:00 - 18:00
Vrijdag 31/05 08:00 - 21:00
Zaterdag 25/05 09:00 - 13:00
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Beauty Ritual is het schoonheidsinstituut dat een natuurlijke verzorging biedt aan iedereen in Geel en omstreken. Daisy Otten is al meer dan 20 jaar schoonheidsspecialiste voor lichaams- en gelaatsverzorgingen.
In 2015 richtte ze thuis haar salon op, een plek waar een huiselijke en warme sfeer heerst.
Zelf vindt ze het heel belangrijk om haar klanten een geruststellend gevoel te geven, zodat je zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust kan komen.

Daisy streeft altijd naar de beste resultaten.
 

Behandelingen

Van ontharing tot make-up, Daisy van Beauty Ritual kan het allemaal!

Waarvoor kan je specifiek terecht bij haar?
Wel, dat is o.a voor:

Gelaatsverzorging: Tijdens de sessies wordt er zowel gezorgd voor de verzorging van je huid, maar ook ontspannen is de bedoeling!
Manicure: Genieten van mooie zachten handen door middel van een paraffinebad? En daarboven op nog een mooi kleurtje? Dit kan! Zowel een mooie full color als een french manicure is mogelijk. 
Peeling resurfaçant: dit is een chemische en mechanische peeling dat geïnspireerd is door medische technieken dat kan voor elke huidtype.
Microdermabrasie: Door een vacuümmethode toe te passen gaan ze de dode huidcellen wegslijpen, dit zorgt ervoor dat het helingsproces van de huid versnelt zo zwakken de rimpels, pigmentvlekken, littekens en andere oneffenheden af.
Make-up: feest- of bruidsmake-up, natuurlijke make-up en tips and tricks op zelf aan de slag te gaan.
Wimperlifting: Dit kan voor elke wimper lengte zichtbaar resultaat tot wel 2 à 3 maanden. Onschadelijk en bestand tegen water, zweet en traanvocht.

Semi permanente make-up/Microblading: Door een speciale pen met kleine dunne mesjes wordt het mogelijk gemaakt om een natuurlijk pigment aan je huid toe te voegen? Wil je meer weten over deze techniek of ben je nieuwsgierig naar welke natuurlijke kleur het beste bij je past? Contacteer dan zeker het salon even!
Ontharing: Heb jij na het scheren vaak last van ongewenste haargroei? Dan is deze behandeling hoogstwaarschijnlijk iets voor jou! Op basis van een plantaardige wax worden zelf je minuscule donshaartjes verwijderd. Met als resultaat dat je haren dunner en lichter terug groeien, en waardoor je vaarwel kan zeggen tegen die harde stoppels! Laat je meerdere zones in 1 sessie ontharen? Dan kan dat tegen een voordeliger tarief.
Cryolipolyse: Ongetwijfeld ken je wel iemand of ben je zelf iemand die last heeft van ongewenste vetcellen. Deze weg krijgen is niet gemakkelijk en hoogstwaarschijnlijk heb je al 101 dingen geprobeerd? Daisy zorgt ervoor dat deze bevroren worden op een geheel veilige en pijnloze manier. Dit door plaatselijk op temperaturen van -10 °C te werken. Deze deeltjes worden dan op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Na 2 à 3 sessies kan je al resultaat opmerken en zal de behandelde plek al 25% à 35% verminderd zijn. 

 

Beste verzorgingsproducten

Beauty Ritual werkt met enkel de beste producten.
De merken Sothys en Akileïne hebben onder anderen hun weg al gevonden naar het instituut en maakte al zeer veel klanten tevreden.
Reageert u hevig op sommige producten?
Vermeld dit dan even en dan zoekt Daisy producten waar u huid zachter van wordt zonder schade aan te brengen.
 

Afspraak boeken

De persoonlijke service en individuele aanpak bij Beauty Ritual te Geel laat u even helemaal tot rust komen. Boek hier snel uw verzorgingsmomentje.
 

Betaal mogelijkheden

Betalen kan je ter plaatse met cash, payconiq of een cadeaukaart van de stad Geel.
Wens je graag zelf een cadeaukaart aan te kopen als geschenk of voor jezelf? Dit is ook mogelijk in het salon. Het bedrag kan je naar keuze kiezen.
 

Ligging

Het instituut is gelegen te Geel op de Zwaluwenstraat 13.
Parkeer mogelijkheden zijn voorzien op de oprit, geen plek meer? Dan kan je je zeker ook op de straat zetten.

Reviews door klanten van Beauty Ritual

10 Karel op 2022-12-23 om 10:57:27
Doe zo verder je bent heel goed bezig proficiat rn
9,8 Daisy op 2020-12-16 om 12:31:27
Beauty ritiuals schoonheidsinstituut in geel. Ondanks de zware tijden nu met corona,ze mogen niet werken, is daisy nog steeds een lieve, aangename madam, ze blijft lachen en is altijd goedgezind.
10 An op 2020-11-30 om 10:36:40
Daisy is heel vriendelijk en geeft goede uitleg over de behandeling en de produkten die je mee naar huis neemt.Je voelt je meteen op je gemak bij haar.Ze heeft gouden handen.
9 Sonja op 2020-11-13 om 10:30:38
Één heel vriendelijke bekwame persoon is ze doet haar werk heel goed en ze neemt haar job ook serieus. Je kan er van op aan dat alles ook vertrouwelijk is. Kortom ze is voor mij de beste in haar job. De prijs en kwaliteit van het werk is helemaal in orde.
10 Inge op 2020-11-06 om 15:57:16
Daisy van Beauty Ritual ontvangt je steeds met een stralende glimlach. Door haar warme ontvangst voel je je onmiddellijk op je gemak. Ik ben één van haar vaste klanten en kan iedereen Beauty Ritual aanraden. Allen daarheen!
9,5 Robby op 2020-10-30 om 14:14:44
vanmorgen een gelaatsverzorging laten doen bij Daisy . Je voelt je er zo welkom vanaf het binnenkomen tot dat je weer buiten gaat. Daisy is lief en ze legt je verschillende keuzes van gelaatsverzorging uit. Ze neemt haar tijd en maakt ook een praatje met je , weliswaar allemaal Coronaproof . Tijdens de verzorging geniet je van begin tot einde !! Ze doet dat super goed . Mijn dagje verlof kon al nimmer stuk , zo een fijn begin van mijn dag.
10 Liene op 2020-10-29 om 15:39:17
Bij Daisy wordt je altijd heel vriendelijk ontvangen. Ze doet er alles aan om jou een aangename ervaring te geven. Alles is zeer professioneel en ze geeft ook tips wat je thuis het beste doet.

Ligging en routebeschrijving