Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Beauty Ritual is het schoonheidsinstituut dat een natuurlijke verzorging biedt en dat aan iedereen in Geel en omstreken. Daisy Otten is al meer dan 14 jaar schoonheidsspecialiste voor lichaams- en gelaatsverzorgingen.
 

Verzorgingsmogelijkheden

Manicure en pedicure kan u professioneel laten doen door Daisy. U kiest de kleur dat u wenst of u laat enkel de nagel kleurloos verzorgen. U kiest wat u wenst en Daisy streeft naar perfectie. Maar ook lichaamsverzorging zoals epilaties en microdermabrasie is mogelijk bij Daisy in Geel. Kijk op haar website die u bovenaan deze pagina vind voor meer informatie over de verzorgingen en de prijzen.
 

Beste verzorgingsproducten

Beauty Ritual werkt met enkel de beste producten. De merken Sothys, Gelish, Akileïne en Jean Marin vonden hun weg naar de zaak en maakte al zeer veel klanten tevreden. Reageert u hevig op sommige producten? Vermeld dit dan even en dan zoekt Daisy producten waar u huid zachter van wordt zonder schade aan te brengen.
 
De persoonlijke service en individuele aanpak bij Beauty Ritual laat u even helemaal tot rust komen. Boek snel uw verzorgingsmomentje.
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Nieuws & Promoties

Leuke geschenken

Intense gelaatsverzorgingen, pedicure, manicure, gellak, make-up, massages, Eindejaarsgeschenken, Cadeaubons,… dan zit je bij Beauty Ritual op zijn plaats.
Kijk voor cadeau ideetjes zeker op de fb pagina en instagram!

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

vanmorgen een gelaatsverzorging... 9,5 Review door: Robby
Bij Daisy wordt je altijd heel v... 10 Review door: Liene
Fantastische ervaring,super aang... 10 Review door: Werner
De beste!... 10 Review door: Lotte