Openingsuren

Maandag 19/04 06:00 - 18:00
Dinsdag 20/04 06:00 - 18:00
Woensdag 21/04 06:00 - 18:00
Donderdag 22/04 06:00 - 18:00
Vrijdag 23/04 06:00 - 18:00
Zaterdag 17/04 06:00 - 12:00
Zondag 18/04 Gesloten

Info

Voor vrijwel alle mogelijke bouwmaterialen kan u beroep doen op de expertise en het brede aanbod van Bouwmaterialen Pauwels.
 
 

Alle welfsels, gevelsteen, klinkers … voor ruwbouw

In de eerste plaats kan u terecht bij Bouwmaterialen Pauwels voor een zeer ruim aanbod aan materialen voor ruwbouw. Hieronder vallen onder meer allerhande welfsels, gevelstenen en betonproducten. Daarnaast bezitten ze ook een groot klinkertoonpark, met onder andere gewone klinkers, kleiklinkers, klinkers van arduin en klinkers uit nog heel wat andere materialen. Ook borduren uit graniet of andere steen, cobblestones en bestratingsmaterialen behoren tot het aanbod, net als zand, pvc en rioolbuizen.
 

Alle soorten isolatie

Naast ruwbouw vindt u bij Bouwmaterialen Pauwels ook heel wat materialen voor het isoleren van uw dak. Deze isolatie kan bestaan uit een veelvoud aan verschillende materialen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Deze materialen omvatten onder meer PUR, PIR, rockwool en isover, maar voor een volledig overzicht springt u best eens binnen.
 

Eigen stabilisecentrale voor beton, chapé en mortel

Voor zowel kleine als grote hoeveelheden van tal van gemengde materialen staat de eigen stabilisecentrale van Bouwmaterialen Pauwels klaar. Deze kan worden gebruikt voor het mengen van tal van nuttige bouwproducten, zoals kant- en klare mortel, droge beton, stabilise en chapé. Deze materialen zijn, net als alle aangeboden bouwmaterialen, geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.
 
Dit alles is uiteraard slechts een greep uit het uitgebreide gamma aan ruwe bouwmaterialen die te vinden zijn bij Bouwmaterialen Pauwels. Voor een volledig overzicht komt u best gewoon even langs, of u kan een kijkje nemen op hun website.  

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief