Openingsuren

Maandag 04/12 07:00 - 18:00
Dinsdag 05/12 07:00 - 18:00
Woensdag 29/11 07:00 - 18:00
Donderdag 30/11 07:00 - 18:00
Vrijdag 01/12 07:00 - 18:00
Zaterdag 02/12 06:00 - 12:00
Zondag 03/12 Gesloten

Info

Welkom bij Bouwmaterialen Pauwels in Geel

Voor vrijwel alle mogelijke bouwmaterialen kan je beroep doen op de expertise en het brede aanbod van Bouwmaterialen Pauwels in Geel. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop van allerhande bouwmaterialen en beschikken over een ruim assortiment van materialen en benodigdheden voor verschillende soorten bouwprojecten. 
 

Welfsels, gevelstenen, klinkers

In de eerste plaats kan je terecht bij Bouwmaterialen Pauwels voor een zeer ruim aanbod aan materialen voor ruwbouw. Hieronder vallen onder meer allerhande welfsels, gevelstenen en betonproducten. Daarnaast bezitten ze ook een groot klinkertoonpark, met onder andere gewone klinkers, kleiklinkers, klinkers van arduin en klinkers uit nog heel wat andere materialen. Ook borduren uit graniet of andere steen, cobblestones en bestratingsmaterialen behoren tot het aanbod, net als zand, pvc en rioolbuizen.
 

Isolatie

Naast ruwbouw vind je bij Bouwmaterialen Pauwels ook heel wat materialen voor het isoleren van jouw dak. Deze isolatie kan bestaan uit een veelvoud aan verschillende materialen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Deze materialen omvatten onder meer PUR, PIR, rockwool en isover, maar voor een volledig overzicht spring je best eens binnen in de zaak te Geel.
 

Eigen stabilisécentrale voor beton, chape en mortel

Voor zowel kleine als grote hoeveelheden van tal van gemengde materialen staat de eigen stabilisécentrale van Bouwmaterialen Pauwels klaar. Deze kan worden gebruikt voor het mengen van tal van nuttige bouwproducten, zoals kant- en klare mortel, droge beton, stabilise en chape. Deze materialen zijn, net als alle aangeboden bouwmaterialen, geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik.
 

Dak, hout

Heeft je dak zijn beste tijd gehad en is het nodig dat het een opknapbeurt krijgt dan ben je bij Bouwmaterialen Pauwels aan het juiste adres. Van pannen en leien tot roofing, epdm en hout. Zij geven je met plezier meer uitleg zodat jij naar huis gaat met de beste materialen voor de klus. Dit alles is uiteraard slechts een greep uit het uitgebreide gamma aan ruwe bouwmaterialen die te vinden zijn bij Bouwmaterialen Pauwels. Voor een volledig overzicht komt u best gewoon even langs, of u kan een kijkje nemen op hun website https://www.bouwmaterialenpauwels.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bouwmaterialen Pauwels een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond