Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt bvba

Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Foto’s

Info

Dierenartsenpraktijk

Uw huisdier is uw beste vriend. U wil dan ook de best mogelijke verzorging bij complexe situaties. Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt bvba staat een hele week lang, dag en nacht klaar voor de professionele verzorging van uw huisdier.

U en uw huisdier zijn steeds welkom in de dierenartsenpraktijk te Geel voor een grondig onderzoek en de oplossing op maat voor uw dier.

Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden? Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt bvba beschikt over alle nodige faciliteiten om uw huisdier dag en nacht in alle comfort in de praktijk te laten verblijven.

De assistentes assisteren de dierenarts tijdens operaties en zorgen dagelijks met veel toewijding voor de gehospitaliseerde dieren. De dierenartsen binnen de praktijk in Geel geven u ook graag meer informatie omtrent de juiste voeding voor uw huisdier.
 

Nuts- en gezelschapsdieren, paarden en pluimvee

Deze dierenartsenpraktijk is gespecialiseerd in de verzorging van nuts- en gezelschapsdieren zoals geiten en schapen, honden en katten. De praktijk legt zich daarnaast ook toe op duiven en pluimvee. De dierenartsen te Geel hebben eveneens ervaring in de sector van paarden met een specialisme in drachtdiagnoses bij runderen.

 

Ligging en routebeschrijving