Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt bv

Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 06/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 07/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/08 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Dierenartsenpraktijk

Uw huisdier is uw beste vriend. U wil dan ook de best mogelijke verzorging bij complexe situaties. Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt staat een hele week lang, dag en nacht klaar voor de professionele verzorging van uw huisdier.
 

Verzorging en operatie van gezelschapsdieren 

U en uw huisdier zijn steeds welkom in de dierenartsenpraktijk te Geel voor een grondig onderzoek en de oplossing op maat voor uw dier. Katten, honden, konijnen, cavia’s… kunnen hier allemaal geholpen worden. Er gebeurt steeds een grondig onderzoek om de oorzaak van alle gezondheidsproblemen vast te stellen, gevolgd door een operatie indien nodig.
 

Nutsdieren, paarden en pluimvee

Naast honden en gezelschapsdieren is Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt gespecialiseerd in de verzorging van nuts- en gezelschapsdieren zoals geiten, schapen, runderen en paarden. De praktijk legt zich daarnaast ook toe op duiven en pluimvee. Probeert u uw runderen of paarden te fokken? Dan kan u rekenen op een professionele controle en drachtdiagnose in de praktijk. Op die manier weet u wanneer de tijd om te fokken rijp is.
 

Hospitalisatie en voeding

Heeft uw huis- of nutsdier een ernstig medisch probleem en moet ze gehospitaliseerd worden? Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt beschikt over alle nodige faciliteiten om uw huisdier dag en nacht in alle comfort in de praktijk te laten verblijven. Zo kan ze in de beste omstandigheden herstellen van een zware ingreep en regelmatig gecontroleerd worden om eventuele complicaties te voorkomen. De assistentes assisteren de dierenarts tijdens operaties en zorgen dagelijks met veel toewijding voor de gehospitaliseerde dieren. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen kan u echter ook met gezonde dieren terecht bij Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt. Hun experts geven u met vel plezier allerlei nuttige info omtrent gezonde voeding voor uw dier.

Voor een afspraak met Dierenartsenpraktijk Bart Spruyt voor uw vogel of viervoeter kan u steeds terecht bij de balie tijdens de openingsuren, of via de nummers 0491/15.45.84 voor gezelschapsdieren en 0496/23.93.83 voor nutsdieren en paarden. Ook voor spoedgevallen wordt gevraagd steeds telefonisch contact op te nemen om zeker te zorgen dat er een arts beschikbaar is. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Top!... 7,8 Review door: Marion
Top service!... 7,8 Review door: Niels
Goed service goed geholpen... 10 Review door: Kenny
Ze hebben ons goed geholpen... 10 Review door: Kenny