Dierenartsenpraktijk De Zegge

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 21/05 Na afspraak
Woensdag 22/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak
24/24 en 7/7

Voor het afhalen van medicatie & voeding of voor informatie kan u bij ons terecht:
maandag t.e.m. vrijdag van 09:00u - 19:30u

Foto’s

Info

Dierenartsenpraktijk De Zegge in Geel begon als een éénmanspraktijk is nu uitgegroeid tot een groepspraktijk van vier toegewijde dierenartsen en twee gepassioneerde assistentes.
 

Dierenartsenpraktijk De Zegge

Uw huisdier is uw beste vriend. U wil dan ook de best mogelijke verzorging bij complexe situaties. Dierenartsenpraktijk De Zegge staat een hele week lang, dag en nacht klaar voor de professionele verzorging van uw huisdier.
U en uw huisdier zijn steeds welkom in de dierenartsenpraktijk te Geel voor een grondig onderzoek en de oplossing op maat voor uw dier.
Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden? Dierenartsenpraktijk De Zegge beschikt over alle nodige faciliteiten om uw huisdier dag en nacht in alle comfort in de praktijk te laten verblijven.
De assistentes assisteren de dierenarts tijdens operaties en zorgen dagelijks met veel toewijding voor de gehospitaliseerde dieren. De dierenartsen binnen de praktijk in Geel geven u ook graag meer informatie omtrent de juiste voeding voor uw huisdier.
 

Nuts- en gezelschapsdieren, paarden en pluimvee

Dierenartsenpraktijk De Zegge is gespecialiseerd in de verzorging van nuts- en gezelschapsdieren zoals geiten en schapen, honden en katten. De praktijk legt zich daarnaast ook toe op duiven en pluimvee. De dierenarts te Geel hebben eveneens ervaring in de sector van paarden met een specialisme in drachtdiagnoses bij runderen.

 

Ligging en routebeschrijving