Electro D&J

Openingsuren

Maandag 05/06 Gesloten
Dinsdag 06/06 13:30 - 18:00
Woensdag 07/06 13:30 - 18:00
Donderdag 08/06 13:30 - 18:00
Vrijdag 02/06 13:30 - 18:00
Zaterdag 03/06 09:00 - 16:00
Zondag 04/06 Gesloten

Info

Electro D&J nodigt je graag uit in hun knusse shop te Geel

Bij Electro D&J bieden ze een waaier aan keuze aan in huishoudtoestellen. Hun ruim aanbod is steeds met de beste kwaliteits merken. Zaakvoerster Gerda en haar team staan dagelijks klaar om jullie bij te staan en te helpen waar nodig. Je kan er terecht voor alle soorten huishoudtoestellen zoals o.a. wasmachines, droogkasten, diepvriezers, stofzuigers, strijkijzers, vaatwassers, keukenrobot, microgolfovens, kookplaten en fornuizen. Ze hebben allemaal geen geheimen voor Electro D&J in Geel. 
 

Elektriciteitswerken

Niet alleen in de verkoop maar ook voor hun elektriciteitswerken staan ze bij Electro D&J gekend. Zelfs het beste huishoudtoestel gaat vroeg of laat wel eens stuk. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij telkens zeer snel een juiste diagnose stellen en achterhalen wat het probleem precies is. 
 

Prima service en dienst na-verkoop

Electro D&J is DE plaats waar je moet zijn als je toe bent aan een nieuw huishoudtoestel. Zij kunnen je telkens een uitgebreide en perfecte uitleg geven bij eender welk toestel. Het grote pluspunt is dat je na de koop van je toestel nog steeds op Electro D&J kan terugvallen als er zich een probleem stelt. Zij blijven je bij staan waar nodig. Dus ben je op zoek naar een toestel, ga naar Electro D&J in Geel en je kan rekenen op een perfecte service tijdens en na je aankoop. 

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Electro D&J

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Electro D&J een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond