Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 31/07 Na afspraakNa afspraak
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Info

Sinds 1978 maakt Karel Maes houten schrijnwerk in alle mogelijke uitvoeringen, tot de moeilijkste toe. Van moderne tot retro stijlen, in alle vormen en houtsoorten. Exclusiviteit staat hier centraal. Wilt u bewijs van de kwaliteit van het geleverde werk? U kan werk van Karel Maes terugvinden in Geel en aangrenzende gemeentes zoals Mol, Meerhout, Olen, Balen, Kasterlee, maar het bedrijf is tot ver daarbuiten actief. 

Ramen en deuren

U kan bij Karel Maes terecht voor werken met hout, PVC en aluminium. 

Ramen in hout zijn duurzaam, uniek en tijdloos. Karel Maes speelt precies in op de huidige woontrends waarbij eerlijke materialen de hoofdrol spelen.

De 
PVC ramen en deuren die worden geleverd door Pierret Ramen & Deuren garanderen niet alleen de beste isolatie, maar ook  het hoogste niveau van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. De klant kan telkens de vorm en kleur kiezen die hen het meeste aanspreekt. Ontdek de vele mogelijke modellen, afwerkingen, indelingen en het omvangrijke assortiment toebehoren. 

 

Ramen en deuren in aluminium zijn modern, duurzaam en stevig. Ideaal wanneer er complex buitenschrijnwerk dient gefabriceerd te worden die aan de zwaarste belasting moet voldoen. De profielen van Pierret Ramen & Deuren bereiken uitstekende thermische prestaties en presteren uitstekend op het vlak van akoestische isolatie.

Zonnewering en rolluiken

De installatie van een oprolbare buitenzonwering maakt dat u snel en efficiënt de zon buiten kan houden. Dit kan handig zijn, niet alleen omwille van de oververhitting, maar ook om verkleuringen van uw interieur en storende lichtinval op uw tv- of pc-schermen tegen te gaan. Rolluiken bieden zowel thermische als akoestische isolatie. In de zomer houden ze de zon en bijgevolg de warmte buiten, in de winter houden ze dan weer net de warmte binnen. Ze verminderen ook straat- en omgevingslawaai en kunnen de ruimte volledig verduisteren.

 

Voor een vrijblijvende offerte of andere vragen kan u Karel Maes bereiken door het contactformulier op de website in te vullen: www.karelmaes.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews