Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Gesloten (Maria-Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Maandag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 12/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 13/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/08 GeslotenGesloten

Info

Welkom bij de schrijnwerkerij die de beste service biedt: Karel Maes bv

Sinds 1978 maakt Karel Maes houten schrijnwerk in alle mogelijke uitvoeringen, tot de moeilijkste toe. Van moderne tot retro stijlen, in alle vormen en houtsoorten. Exclusiviteit staat hier centraal. Wilt u bewijs van de kwaliteit van het geleverde werk? U kan werk van Karel Maes terugvinden in Geel en aangrenzende gemeentes zoals Mol, Meerhout, Olen, Balen, Kasterlee, maar het bedrijf is tot ver daarbuiten actief. 
 

Ramen en deuren

U kan bij Karel Maes terecht voor werken met hout, PVC en aluminium. Ramen in hout zijn duurzaam, uniek en tijdloos. Karel Maes speelt precies in op de huidige woontrends waarbij eerlijke materialen de hoofdrol spelen.
 

PVC ramen en deuren

De PVC ramen en deuren die worden geleverd door Pierret Ramen & Deuren garanderen niet alleen de beste isolatie, maar ook  het hoogste niveau van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. De klant van bij Karel Maes kan telkens de vorm en kleur kiezen die hen het meeste aanspreekt. Ontdek de vele mogelijke modellen, afwerkingen, indelingen en het omvangrijke assortiment toebehoren. 
 

Ramen en deuren in aluminium

Ramen en deuren in aluminium zijn modern, duurzaam en stevig. Ideaal wanneer er complex buitenschrijnwerk dient gefabriceerd te worden die aan de zwaarste belasting moet voldoen. De profielen van Pierret Ramen & Deuren bereiken uitstekende thermische prestaties en presteren uitstekend op het vlak van akoestische isolatie. Vraag gerust meer informatie bij Karel Maes.
 

Zonnewering en rolluiken

De installatie van een oprolbare buitenzonwering maakt dat u snel en efficiënt de zon buiten kan houden. Dit kan handig zijn, niet alleen omwille van de oververhitting, maar ook om verkleuringen van uw interieur en storende lichtinval op uw tv- of pc-schermen tegen te gaan. Rolluiken bieden zowel thermische als akoestische isolatie. In de zomer houden ze de zon en bijgevolg de warmte buiten, in de winter houden ze dan weer net de warmte binnen. Ze verminderen ook straat- en omgevingslawaai en kunnen de ruimte volledig verduisteren. Karel Maes zorgt voor de beste service op maat van de klant.

 

Voor een vrijblijvende offerte of andere vragen kan u Karel Maes bereiken door het contactformulier op de website in te vullen: https://karelmaes.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Karel Maes bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews