Openingsuren

Maandag 27/09 06:00 - 22:00
Dinsdag 21/09 06:00 - 22:00
Woensdag 22/09 06:00 - 22:00
Donderdag 23/09 06:00 - 22:00
Vrijdag 24/09 06:00 - 22:00
Zaterdag 25/09 06:00 - 22:00
Zondag 26/09 06:00 - 22:00

Foto’s

Info

Bij Mr. Ecowash in Geel kan u terecht met al uw wekelijkse was, maar ook met grote donsdekens en tapijten. Ludwig zorgt voor zowel gekleurde als wittewas, maar ook bedrijven kunnen steeds terecht bij Mr. Ecowash. De jarenlange ervaring van Ludwig met wassalons, zorgen ervoor dat uw was steeds in goede handen is. U krijgt de best geleverde kwaliteit en snelle service.

Indien u niet in de buurt van Geel woont, geen zorgen! Ludwig is uitbater van maar liefst VIJF verschillende wassalons waarvan Wassalon IRIS in Tienen en vier Mr. Ecowash filialen in Balen, Geel, Diepenbeek en Heverlee waar u altijd terecht kan met uw vuile was.


U kunt bij ons terecht voor:
*Dekens
*Hemden
*Tapijten
*Skikleding
*Donsdekens
*Tuinkussens
*Hoofdkussens
*Gordijnen
*Draperien
*Leder en daim
*Servietten
*(Tafel-) lakens
*Bedovertrekken
*...

Verkoop van huishoudtoestellen

 
Naast  het uitbaten van vier Mr. Ecowash wassalons is Ludwig ook eigenaar van Elektro Ludwig Hufkens. Bij Elektro Ludwig Hufkens kan u terecht voor de aankoop van huishoudtoestellen van verschillende merken als Miele, Bosch, AEG, Siemens,... met specialisatie in verkoop van wasmachines.
Indien u op zoek bent naar een kwaliteitsvol huishoudtoestel tegen een schappelijke prijs, bent u bij Elektro Ludwig Hufkens aan het juiste adres. U kan alle toestellen die we verkopen terug vinden op https://elh.shopelectro.be.

 

Herstelling van huishoudtoestellen

Ludwig en zijn team zijn niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van de beste huishoudtoestellen, u kan ook altijd bij hen terecht voor herstelling en reparatie van huishoudtoestellen. Bent u in het bezit van een Miele huishoudtoestel of wasmachine die niet meer werkt of tekenen van slijtage vertoont, contacteer dan zo snel mogelijk Ludwig en zijn team voor een vlekkeloze en snelle service. Hebt u een Miele professional wasmachine? Geen probleem! U kan steeds bij Elektro Ludwig Hufkens terecht.
 
Opgepast! 
Wilt u beroep doen op de diensten van Elektro Ludwig Hufkens zal u hem enkel telefonisch, online of via mail kunnen contacteren (zie contactgegevens bovenaan deze pagina).

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie