Patisserie Verlooy

Openingsuren

Maandag 28/09 07:00 - 17:30
Dinsdag 29/09 GeslotenGesloten
Woensdag 30/09 07:00 - 17:30
Donderdag 24/09 07:00 - 17:30
Vrijdag 25/09 07:00 - 17:30
Zaterdag 26/09 07:00 - 17:30
Zondag 27/09 07:00 - 15:00

Info

Nood aan lekker brood? Voor het lekkerste verse brood, gebak en patisserie moet u bij Patisserie Verlooy zijn! 
 

Wat bieden wij aan? 

Bij Patisserie Verlooy vindt u het lekkerste assortiment aan brood, gebak, chocolade en patisserie. U hebt een ruime keuze aan dagvers brood, pistolets, koffiekoeken, cake, pralines, .... Noem maar op! Voor zij die op een speciaal dieet zijn, zijn er op bestelling ook glutenvrije pistolets te verkrijgen. Probeer zeker eens de specialiteiten van de zaak, waaronder rabarberslof, trio van chocomousse en frambozenbavarois. Wat u zeker ook moet doen als u langskomt bij Patisserie Verlooy is de Geelse Hartjes, huisgemaakte dessertkoekjes en ambachtelijke schuimzoenen proeven. Een echte aanrader! De kwaliteit van Patisserie Verlooy wordt bewezen door haar veroverde plaatsje in de Gault & Milau.  
 

Geschenken/feesten

Naast onze standaardproducten kan u bij Patisserie Verlooy ook terecht voor geschenken. Wilt u iemand dierbaar verrassen met een exclusief geschenk? Kies dan zeker voor de Coeurs d'Amour, deze is door zijn uniek concept een uitgelezen chocoladegeschenk. Maar ook voor Relatiegeschenken en ontbijtmanden kan u bij ons terecht. 

Voor uw feesten bent u bij Patisserie Verlooy eveneens aan het juiste adres. Zij maken voor u de mooiste gepersonaliseerde bruidstaarten, verjaardagstaarten en meer. U vindt er ook charcuterie, versgeperst fruitsap, Java Koffie en verse belegde broodjes.
 
Het team van Patisserie Verlooy staat met passie en liefde voor het vak voor u klaar! Wilt u zelf eens zien wat Patisserie Verlooy allemaal te bieden heeft? Spring dan gauw eens binnen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews

VOOR MIJ IS HET PRIMA, DOE ZO VE... 10 Review door: Raoul
jullie doen het goed!... 8,5 Review door: Heidi
Neen... 8,3 Review door: Luc
doe zo verder... 10 Review door: Lisette
Goe bezig, toppy.... 9,9 Review door: Luc
Bij Patisserie Verlooy kan je st... 9,5 Review door: Simonne
Eén meisje voor bediening is te... 8 Review door: Freddy