Openingsuren

Maandag 04/07 Gesloten
Dinsdag 05/07 Na afspraak
Woensdag 06/07 Na afspraak
Donderdag 07/07 Na afspraak
Vrijdag 01/07 Na afspraak
Zaterdag 02/07 Na afspraak
Zondag 03/07 Gesloten

Info

Pianoland is de beste plaats om een piano te kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands piano, dan ben je bij Pianoland aan het juiste adres. Je hebt er steeds een uitgebreide keuze tussen verschillende modellen en prijzen. 
 

Piano

De naam zegt het al zelf, bij Pianoland heb je een uitgebreide keuze in piano's. Ze hebben een gamma van buffetpiano's, vleugelpiano's, digitale piano's,... Er is voor elk budget wat wils. De merken Roland, Yamaha, Korg, Casio en Kawai zijn aanwezig in deze zaak. 
 

Verhuur van piano's

Heb je een piano nodig voor een dag, een week, een jaar of zelfs maar voor een uur? Pianoland verhuurt piano's op korte en lange termijn. Je een een piano huren voor bv. concerten, zangexamens, evenementen, trouwfeesten als voor muziekopleidingen. Pianoland plaatst en stemt de meest geschikte piano voor jouw doel. 
 

Piano stemmen

Voor een piano is het noodzakelijk voor de prachtige klanken dat ze gestemd wordt. Het is aangeraden om dit minstens 1 keer per jaar te laten doen. Heeft je piano nood aan een stembeurt, dan kan je het contactformulier invullen via deze link: https://www.pianoland.be/piano-stemmen of neem telefonisch of via mail contact op met Pianoland voor nog meer informatie.
 

Piano restaureren

Breng je oude piano weer tot leven dankzij Pianoland. Zij hebben reeds een jarenlange ervaring in het restaureren van piano's achter de rug. De klank en glans wordt hersteld zodat je als vanouds kunt genieten van een instrument met een ziel. 
 

Onderhoud en herstelling van piano's

Regelmatig een onderhoud inplannen voor je piano is belangrijk om de waarde ervan te kunnen behouden. Kwaliteit is iets waar ze bij Pianoland veel belang aan hechten, dus je kan erop vertrouwen dat je piano met de grootste zorg behandeld zal worden. Ook voor herstellingen is Pianoland het enige echte, juiste adres.
 

Piano leveren

Indien je dat wenst, levert Pianoland jouw piano ook aan huis. Zo bieden zij je een uitstekende dienst na verkoop aan. Je piano wordt perfect gestemd en afgeregeld. Om je de beste service te kunnen bieden werken ze steeds op afspraak. Kijk ook op https://www.pianoland.be en aanschouw het mooie aanbod aan piano's bij Pianoland in Geel. Het loont absoluut de moeite om een bezoekje te brengen in deze ultramuzikale zaak van Dave.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pianoland een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond