Openingsuren

Maandag 04/03 09:00 - 17:30
Dinsdag 05/03 09:00 - 17:30
Woensdag 28/02 09:00 - 17:30
Donderdag 29/02 09:00 - 17:30
Vrijdag 01/03 09:00 - 17:30
Zaterdag 02/03 09:00 - 12:00
Zondag 03/03 Gesloten

Foto’s

Info

Veilige en individuele opslagruimtes kan je vinden bij All-Inn Self Storage 

Stockeer je inboedel, hobbymateriaal of bedrijfsvoorraad bij All-Inn Self Storage in Genk. Zij zijn het beste alternatief voor jouw extra opslagruimte van meubelopslag tot magazijnruimte. 
 

Opslagruimte voor bedrijven

Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen terecht bij All-Inn Self Storage voor opslag van goederen. Dat kan voor een permanente opslag zijn maar ook voor tijdelijke, zaakvoerder Geert Bollen en zijn team bieden een goede en veilige oplossing. Alle goederen worden in optimale omstandigheden opgeslagen. 
 

Opslagruimte huren

Iedereen heeft af en toe eens ruimte te kort, op zo momenten komt All-Inn Self Storage je ter hulp. Zij bieden jou een goede oplossing voor de opslag van je meubelen, archief, hobbymateriaal en nog veel meer. Je kan een grote of een kleine opslagbox huren voor een korte of langere termijn. 
 

Verhuismateriaal

All-Inn Self Storage biedt naast opslagruimtes huren, verschillende artikelen te koop aan om je goederen te beschermen tijdens het transport of bij de stockage. Zij hebben namelijk verscheidene verhuisdozen in hun assortiment die je kan aankopen. Via deze link vind je meer informatie over verhuisdozen https://www.mijnopslagbox.be/verhuismateriaal
 

Verhuiswagen, bestelwagen

Ben je van plan om te verhuizen maar heb je geen aangepast transport? All-Inn Self Storage heeft een bestelwagen of verhuiswagen met laadklep aan gunstige prijzen. Ook als je geen opslagruimte huurt bij Geert dan kan je nog steeds beroep doen op hun service. 
 

Verzekering voor verhuis

Het is handig om zeker te zijn als je goederen verzekerd zijn via je eigen inboedelverzekering. Is dit niet het geval kunnen ze bij All-Inn Self Storage een brand- en diefstalverzekering aanbieden. Contacteer hen gerust voor nog meer informatie en surf ook zeker naar https://www.mijnopslagbox.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je All-Inn Self Storage een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond