Openingsuren

Maandag 26/07 Na afspraak
Dinsdag 27/07 Na afspraak
Woensdag 28/07 Na afspraak
Donderdag 29/07 Na afspraak
Vrijdag 30/07 Na afspraak
Zaterdag 24/07 Na afspraak
Zondag 25/07 Na afspraak

Info

Advies & Passie

Bij J*M*T*C* Groep kan u terecht voor uw administratie en nog véél meer ...J*M*T*C* Groep heeft jarenlange ervaring als Business Coach, Administratiekantoor en Consultancy.
 

Vraag gerust hulp

 Hulp nodig bij het overwinnen van die papierberg? 
J*M*T*C* Groep helpt zelfstandigen en bedrijven met hun administratieve noden, zodat u uw tijd kan besteden aan uw zaak, uw familie of een welverdiend moment voor uzelf.
 

Eigen zaak of bijberoep

U wilt een eigen bedrijfje starten, een winkel openen of een bestaande zaak overnemen, maar je weet niet waar je eerst moet aan beginnen, roep dan de hulp in van J*M*T*C* Groep. De medewerkers van J*M*T*C* Groep adviseren en begeleiden u in het hele traject.
 

Bemiddelen

Het gaat niet altijd vanzelf om een lening vast te krijgen met de bank. Je hebt al alles geprobeerd maar ze staan je de lening niet toe, ook bemiddelt J*M*T*C* Groep voor u bij de aanvraag van een lening en bij verzekeringen.
 

Niet zelfstandig toch nood aan advies

Ook als u niet zelfstandig bent en toch nood aan advies heeft of graag hulp wilt bij een project zelfs dan kan u terecht bij J*M*T*C* Groep te Genk. Tijdens een persoonlijk gesprek zoeken de medewerkers samen met u naar een oplossing.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief