Openingsuren

Maandag 26/02 Na afspraak
Dinsdag 27/02 Na afspraak
Woensdag 21/02 Na afspraak
Donderdag 22/02 Na afspraak
Vrijdag 23/02 Na afspraak
Zaterdag 24/02 Na afspraak
Zondag 25/02 Na afspraak

Info

Advies en passie dat vind je bij J*M*T*C Groep

Bij J*M*T*C* Groep kan u terecht voor uw administratie en nog véél meer ...J*M*T*C* Groep heeft jarenlange ervaring als Business Coach, Administratiekantoor en Consultancy.
 

Adviesbureau

 Hulp nodig bij het overwinnen van die papierberg?  J*M*T*C* Groep helpt zelfstandigen en bedrijven met hun administratieve noden, zodat u uw tijd kan besteden aan uw zaak, uw familie of een welverdiend moment voor uzelf.
 

Eigen zaak of bijberoep

U wilt een eigen bedrijfje starten, een winkel openen of een bestaande zaak overnemen, maar je weet niet waar je eerst moet aan beginnen, roep dan de hulp in van J*M*T*C* Groep. De medewerkers dit bedrijf adviseren en begeleiden u in het hele traject.
 

Leningen

Het gaat niet altijd vanzelf om een lening vast te krijgen met de bank. Je hebt al alles geprobeerd, maar ze staan je de lening niet toe, ook bemiddelt J*M*T*C* Groep voor u bij de aanvraag van een lening en bij verzekeringen.
 

Consultant

Ook als u niet zelfstandig bent en toch nood aan advies heeft of graag hulp wilt bij een project zelfs dan kan u terecht bij J*M*T*C* Groep te Genk. Tijdens een persoonlijk gesprek zoeken de medewerkers samen met u naar een oplossing. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je J*M*T*C Groep bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond