Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 18/01 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Woensdag 19/01 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 20/01 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Vrijdag 21/01 09:30 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 22/01 09:30 - 18:00
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Juweliers Van Schoenwinkel biedt een uitgebreide selectie met de grootste topmerken

Juweliers Van Schoenwinkel is gespecialiseerd in juwelen, trouwringen, diamanten sieraden en horloges. Dit al meer dan 50 jaar! Ze hebben een lange traditie in het aanbieden, creëren en herstellen van juwelen op maat, zo weet u dat ze weten waar ze mee bezig zijn! 
 

Een uitgebreide selectie juwelen en horloges

Juweliers Van Schoenwinkel biedt enkel de absolute topmerken voor uurwerken, briljanten en juwelen. Dankzij jarenlange ervaring, kennis en expertise kan Juweliers Van Schoenwinkel iedere klant op een deskundige en efficiënte manier verder helpen. U kan ook bij de zaak terecht voor alle reparaties van klokken en uurwerken, die steeds worden uitgevoerd in eigen atelier.
 

Grootste topmerken - uurwerken:

Als je op zoek bent naar een uurwerk, dan ben je bij Juweliers Van Schoenwinkel op de juiste plaats. Zij hebben tal van topmerken in hun collectie zoals Pierre Balmain, Boccia, Casio, Pontiac, en het lijstje gaat nog wel even door. Een uurwerk moet mooi en van goede kwaliteit zijn. Juweliers Van Schoenwinkel heeft de combinatie gemaakt en daardoor heb je een uitgebreide keuze, daardoor zal je zeker het perfecte uurwerk kunnen uitkiezen die bij je zal passen. Juweliers Van Schoenwinkel geeft 8 jaar garantie op de Citizen uurwerken Eco Drive!


Grootste topmerken - juwelen:

Niet alleen op gebied van uurwerken, ook van juwelen weten ze bij Juweliers Van Schoenwinkel alles af. Dames, heren, kinderen, er is voor iedereen een grote collectie aanwezig van de mooiste juwelen. Denk maar aan Nona, Orage, Bellini, Gemini,... Naamkettingen en -armbanden kan je er ook vinden. Juweliers Van Schoenwinkel kan in een mum van tijd je dochter van gaatjes voorzien met de daarbij passen inschietoorbellen. Dat alles en nog veel meer kan je vinden bij Juweliers Van Schoenwinkel ligt midden in Genk, vlakbij de grote markt en Shopping 3, en is zeker een bezoekje waard!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Juweliers Van Schoenwinkel

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

WIJ WENSEN JULLIE FIJNE KERSTDAG... 9,3 Review door: Jeannine
beste we,se, voor 2021 Goede... 10 Review door: Saraceno
Probeer meer online acties op te... 9,7 Review door: Dirk
top, doe zo verder Dirk . Vi... 10 Review door: Saraceno
Doe zo verder... 9 Review door: Kellens
Een familiezaak waar iedereen zi... 10 Review door: Margo