Openingsuren

Maandag 28/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 29/06 09:00 - 14:00
Woensdag 23/06 09:00 - 14:00
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 09:00 - 14:00
Zaterdag 26/06 GeslotenGesloten
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Wees welgekomen bij groothandel Horeca Muffels

Zaakvoerder Jan Muffels van Horeca Muffels heeft een groothandel in grootkeukenapparatuur en frituurinstallaties. Zij zijn verkoper van diverse merken. Je hebt er een enorme keuken aan de beste prijzen. Het belang van professionele keukenapparatuur in de grootkeuken is duidelijk. Zonder valt er namelijk niet te werken. Een professionele keuken kan niet zonder de juiste apparatuur en daarvoor moet je bij Horeca Muffels zijn
 

Alles wat je nodig hebt voor de professionele keuken

. Zij garanderen je telkens de beste service en kwaliteit. Hun aanbod voorziet in alles wat je voor de grootkeuken nodig hebt. Het assortiment varieert dan ook van horeca benodigdheden tot keukenapparatuur. Zoals o.a. vaatwassers, friteusen,... Uiteraard is er bij de samenstelling van de selectie eveneens rekening gehouden met het gemak. Bijvoorbeeld het gemak van de schoonmaak of door extra bergruimte te bieden. Horeca Muffels onderscheidt zich met het complete totaalaanbod voor de horecakeuken in kwaliteit en prijs. Daarbovenop mag je ook nog eens een uitstekende service verwachten. 
 

Herstellingen 7/7

Je bent in alle opzichten het beste bij Horeca Muffels in Genk. Ook voor al je herstellingen kan je 7/7 terecht bij Horeca Muffels. Via deze link www.horecamuffels.com kan je nog meer te weten komen over de aanbiedingen die Jan Muffels en zijn team je aanbieden. Je kan hen steeds contacteren voor meer informatie of als je vragen hebt over aankopen die je wil doen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief