Stien's Doggy wash

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Dinsdag 16/08 GeslotenGesloten
Woensdag 17/08 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 18/08 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 19/08 09:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 20/08 09:00 - 12:0013:00 - 15:00
Zondag 21/08 GeslotenGesloten

Info

Kon u uw hond er niet van weerhouden in die vuile gracht te springen of lekker te ravotten in de modder en wenst u ze weer schoon te krijgen? Is hun vacht te lang geworden en kan uw trouwe viervoeter wel eens een grondige trim- en onderhoudsbeurt krijgen? Of wenst u uw beste vriend heerlijk te verwennen met een zalige hondenmassage? Kom dan gauw langs bij Stien’s Doggy Wash, waar alle kleine en middelgrote honden meer dan welkom zijn, en in het bijzonder de moeilijk te onderhouden dwergkees!
 

Wassen, borstelen en knippen

Bij Stien’s Doggy Wash kan u rekenen op een uiterst grondige trimbeurt, ongeacht het ras van uw hond en het type vacht. De trimexpert weet immers als de beste welke types vacht op welke wijze moeten geknipt, geborsteld of geplukt moeten worden! Voor een totaalbehandeling kan uw viervoeter genieten van een uitgebreide wasbeurt in het speciaal ingerichte aparte wasruimte waar enkel gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke, huid- en vachtvriendelijke producten van Noga. Stien’s Doggy Wash schaart zich immers 100% achter hun logo, ‘From nature to our pets’! Hierna volgt dan een uitgebreide, hondvriendelijke trim-, pluk- en/of borstelsessie op beloningsgerichte wijze. Uw hond krijgt dus een aangename behandeling en mag genieten van een lekker snoepje als ze braaf is geweest!
 

Hondenmassage en badtherapie

Gunt u uw viervoeter nog wat extra genot, en wenst u ze te laten genieten van een heuse wellnessbehandeling? Dan bent u vast verheugd te horen dat Stien’s Doggy Wash gespecialiseerd is in het geven van heerlijke, gezondheidsstimulerende hondenmassages! De brede opleiding die Stien hiervoor heeft gevolgd gaf haar brede kennis van de werking van het hondenlichaam, van anatomie en pathologie tot voeding en verschillende soorten massages. Een andere gespecialiseerde behandeling is de speciale badtherapie, die veel verder gaat dan een simpele wasbeurt. Deze behandeling is uiterst nuttig voor honden met een huidprobleem.
 

Specialiteit: dwergkees

Ten slotte is het de moeite te vermelden dat Stien’s Doggy Wash gespecialiseerd is in het verzorgen en trimmen van de dwergkees. Velen klanten en zelfs hondentrimmers weten niet dat de vacht van dit hondenras een speciale behandeling nodig heeft, waardoor vele salons de behandeling van dit ras verkeerd aanpakken. Dit is echter niet het geval bij Stien’s Doggy Wash, waar alle medewerkers een speciale cursus hebben gevolgd voor de behandeling van dit unieke ras!  

Voor meer info kan u steeds terecht op www.stiensdoggywash.be en stiensdoggywash.wixsite.com

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Stien's Doggy wash een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond