Arnaud's Lift- & Verhuisservice

Openingsuren

Maandag 24/06 Na afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Na afspraak

Info

Arnaud's Lift- & Verhuisservice

Arnaud's Lift- & Verhuisservice BVBA, uw specialist in Gent voor verhuizingen en verhuur van meubelliften, verhuisliften voor appartementen. Naast verhuizingen kan Arnaud's Lift- & Verhuisservice ook instaan voor uw meubelbewaring, in ons verwarmd magazijn te Gent en kunnen wij de oplossing zijn voor al uw verhuisproblemen. 
 

Uw specialist in verhuizingen te Gent

Arnaud's Lift- & Verhuisservice is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en kantoorverhuizingen in Gent. Het verhuizen van piano’s en kunstvoorwerpen behoort ongetwijfeld tot de specialiteiten. Het team kan uw meubelen ook vakkundig monteren en demonteren en kan ingeschakeld worden voor het in- en uitpakken van complete inboedels. Zo moet u uw verhuisdozen al zeker niet zelf te dragen en moet u zich geen zorgen te maken over wat er allemaal in en uit elkaar moet gehaald worden. Onze firma zorgt er voor dat alles professioneel en vlot verloopt en u met een gerust hart aan uw verhuis kan bezig zijn.
 

Verhuur van meubelliften, bestelwagens en meubelboxen

Bent u op zoek naar een meubellift, verhuislift of bestelwagen voor uw verhuis? Arnaud's Lift- & Verhuisservice is uw partner. Het bedrijf te Gent staat in voor de verhuur van meubelliften, verhuisliften en verhuur van verkeersborden. Ook voor de verhuur van meubelboxen bent u hier aan het juiste adres. Kan u de meubels of andere verhuisartikelen niet vervoeren? Geen probleem. Onze firma werkt samen met LUXATO en heeft u dus de mogelijkheid om een bestel- of vrachtwagen te huren bij ons.
 

Wat kost een verhuis?

Dit hangt natuurlijk af van uw wensen. Zo zijn er verschillende opties gericht op uur, verdiep en soms kilometers in het geval van vrachtwagen verhuur. Alle prijzen kunnen teruggevonden worden op onze website.
 

Moet ik een speciale verzekering nemen?

Neen, dat is zeker en vast niet nodig. Verzekering voor schade aan gebouwen en derden is inbegrepen in de prijs en is dus niets waar u zich zorgen moet over maken. Wij raden wel aan om enkele dagen vooraf de verhuislift te reserveren.
 

Ik heb een dringende vraag

Bel ons gerust op ons nummer 0475 330 248 en proberen wij u zo snel mogelijk verder te helpen. U kan uiteraard ook een winkelbezoek brengen aan ons in de Oscar De Reusestraat 39B te Gent. Wij staan klaar om u verder te helpen!

Ligging en routebeschrijving