Openingsuren

Maandag 26/04 09:00 - 13:00Na afspraak
Dinsdag 27/04 09:00 - 13:00Na afspraak
Woensdag 28/04 09:00 - 13:00Na afspraak
Donderdag 22/04 09:00 - 13:00Na afspraak
Vrijdag 23/04 09:00 - 13:00Na afspraak
Zaterdag 24/04 GeslotenNa afspraak
Zondag 25/04 GeslotenNa afspraak

Foto’s

Info

Astria in Gent is al jaren een gevestigde waarde op het gebied van corporate branding en gadget marketing. Zo ondersteunt Astria uw organisatie bij het uitdragen van de naamsbekendheid via gepersonaliseerde gadgets en promowear op bijvoorbeeld beurzen en evenementen.
Door flexibiliteit, originaliteit, ervaring en een aantrekkelijke prijskwaliteitsverhouding te combineren weet Astria uw merk slim in de verf te zetten.
 

Drukwerk

U kan terecht bij Astria in Gent voor het ontwerp of lay-out van alle drukwerk. Zowel voor commercieel drukwerk als familiedrukwerk, flyers, affiches, mapjes, bloc notes en nog veel meer bent u hier welkom.
 

Bedrukken textiel

Om kledij te bedrukken kunnen verschillende druktechnieken toegepast worden. Astria Promo Wear beheerst de meest voorkomende bedrukkingen in eigen atelier. U kan kiezen voor witte of gekleurde textiel en gekleurde bedrukking of zwart-wit ontwerp. Wenst u enkel de voorzijde te bedrukken, of ook de rugzijde en mouwen? Wenst u slechts enkele stuks te laten bedrukken of een grote hoeveelheid? Alles kan. Astria Promo Wear zal steeds de meest voordelige bedrukking voorstellen, denk maar aan zeefdruk, snijflex, full colour flex en borduren.
 

Relatiegeschenken

Het juiste gadget of relatiegeschenk vinden voor een beurs, bedrijfsfeest, direct marketingactie enzoverder is voor velen een beproeving. Astria biedt u originele gadget-ideeën die u hier kan bestellen en eventueel laten personaliseren met uw logo of slogan. Denk aan balpennen, agenda’s aanstekers, gereedschap, glazen en tassen, USB sticks, paraplu’s, volledige kerstpakketten en meer.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Goed bezig... 8,2 Review door: Lily
Prima!... 7,9 Review door: Febe