Juwelen Caenepeel

Openingsuren

Maandag 02/03 Na afspraak
Dinsdag 03/03 Na afspraak
Woensdag 04/03 Na afspraak
Donderdag 27/02 Na afspraak
Vrijdag 28/02 Na afspraak
Zaterdag 29/02 Na afspraak
Zondag 01/03 Na afspraak

Foto’s

Info

Juwelen Caenepeel Gent

In het hartje Gent vindt u Juwelen Caenepeel, gespecialiseerd in het bewerken van edele metalen zoals goud, zilver en platina. Deze juwelier biedt u de mooiste juwelen en horloges aan. De naam Caenepeel is in de juwelensector al vele jaren synoniem aan kwaliteit. U vindt bij juwelenfabrikant Caenepeel een fraaie collectie handgemaakte juwelen naar eigen ontwerp en een selecte groep van klasse uurwerken die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.
 

Juwelier Gent

De juwelenzaak in Gent is een groothandel en tevens fabrikant in gouden juwelen, uurwerken en parels. Juwelen Caenenpeel beschikt over een uitgebreide collectie uurwerken en juwelen van modern tot klassiek, van exclusief tot commercieel, binnen ieders budget.
 

Unieke sierraden

De sieraden van Juwelen Caenepeel worden op ambachtelijke wijze ontworpen en vervaardigd in het atelier te Gent. Uw persoonlijke wensen en ideeën staan hier centraal.

Bent u op zoek naar unieke trouwringen, een originele hanger of een exclusieve set juwelen? Bij Juwelen Caenepeel bent u aan het juiste adres.
 

Herstelling en transformatie sierraden

De juwelier te Gent kan eveneens bestaande of oude sieraden transformeren of herstellen zodoende de emotionele waarde van uw juweel behouden blijft.
 

Uurwerken

Bij Juwelen Caenepeel kan u naast juwelen ook terecht voor kwaliteitsuurwerken van merken zoals Candino, Calypso, Festina, Jaguar en RSC.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief