vrijdag 15 juli zal de winkel sluiten om 12 u tot en met 15 augustus.

Pascale's Strijkwijzer

Openingsuren

Maandag 07:30 - 18:00... - 18:00
Dinsdag 07:30 - 14:00... - 14:00
Woensdag 07:30 - 14:00... - 14:00
Donderdag 07:30 - 14:00... - 14:00
Vrijdag 07:30 - 18:00... - 18:00
Zaterdag GeslotenGesloten
Zondag GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Pascale's Strijkwijzer in Gent staat klaar voor al uw strijkwerk, droogkuis en herstellingen inzake kledij en linnen. Ook uw hemden, kostuums en blazers worden hier met kennis van zaken gewassen en gestreken.
 

Droogkuis kleding en linnen

Kleding en woontextiel moeten kunnen schoongemaakt worden. Heeft u niet de tijd of de middelen om uw kleding of linnen te reinigen? Dan is een droogkuisreiniging de oplossing. Bij Pascale’s Strijkwijzer kan u terecht voor het wassen en de droogkuis van uw kledij en linnen, zoals hemden en beddengoed.
 

Herstellingen kledij

Is uw favoriete rok, broek of shirt stuk? Dan kan u dit eveneens in de winkel te Gent laten herstellen. Bij Pascale's Strijkwijzer worden namelijk ook retouches uitgevoerd. Zo kan u beroep doen op Pascale's Strijkwijzer voor het inleggen van broeken, het steken van ritsen en herstellen van kledij.elke dinsdag ( rond 13 u) komt de naaister langs om alles op te pikken. De dinsdag hierop brengt ze alles hersteld terug.
 

Strijkdienst kleding en linnen

Woont u in de omgeving van Gent en hebt u nood aan strijkhulp voor het strijken van kledingstukken en linnen? De strijkdienst van Pascale's Strijkwijzer strijkt al uw kledingstukken, zoals broeken, shirts, bloesjes, rokken en is gespecialiseerd in het strijken van hemden.Ook voor het strijken van uw huislinnen kan u terecht bij Pascale.
U brengt lakens, onderlakens enzoverder binnen bij Pascale’s Strijkwijzer en krijgt uw linnen enkele dagen later gestreken terug.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Pascale's Strijkwijzer een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond