Ruebens bv

Openingsuren

Maandag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Ruebens Dakwerken is uw vakman voor algemene dakwerken en meer in de omgeving van Oostakker, Gent en de rest van Oost-Vlaanderen. Van daken ontmossen tot schoorstenen opmetsen: Ruebens voert het allemaal even nauwkeurig uit.
 

Kwalitatieve dakwerken in Oost-Vlaanderen

Dakwerken zijn de grote passie van Ruebens Dakwerken. Met jarenlange ervaring en oog voor een kwalitatieve afwerking is het bedrijf uw vakman van dienst voor uiteenlopende dakwerken en dakbedekking voor nieuwbouw en renovaties. Het bedrijf te Gent is gespecialiseerd in hellende en platte daken, EPDM-daken, platforms en zelfs gevelbekleding. Van dakrenovaties, daken herstellen en daken vernieuwen tot Velux plaatsen en daken ontmossen: u kunt rekenen op de expertise van Ruebens.
 

Dakgootwerken

Lekt uw dakgoot of is uw dakgoot aan vernieuwing toe? Dan zit u goed bij Ruebens Dakwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in dakgoten in pvc en Trespa. U kunt er onder andere terecht voor het herstellen van dakgoten, het uitbekleden en het afwassen van dakgoten.

 

Opmetsen van schoorstenen

Al 28 jaar is Ruebens Dakwerken een gevestigde waarde binnen de bouwsector. Zo kunt u op hen rekenen voor het opmetsen van schoorstenen en het plaatsen van schouwkappen. Kunnen opgemetste schouwen of sidings u wel bekoren? Of bent u op zoek naar een specialist in zink- en koperwerken? Ruebens helpt u met plezier.
 
Voor meer informatie of een gratis offerte kunt u Ruebens steeds telefonisch, via mail of via het contactformulier op de website bereiken. Zij helpen u zo snel mogelijk verder in de regio van Oost-Vlaanderen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder... 7,3 Review door: Monique
is vriendelijk voor iedereen.... 8,5 Review door: Gilbert