Tanja's Naaiatelier

Openingsuren

Maandag 12/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 13/04 GeslotenGesloten
Woensdag 14/04 09:00 - 12:30
Donderdag 15/04 09:00 - 12:30
Vrijdag 16/04 09:00 - 18:00
Zaterdag 17/04 10:00 - 12:30
Zondag 11/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Voor alle herstellingen en aanpassingen in uw kledij of ander textiel in de omgeving van Gent moet u bij Tanja’s Naaiatelier zijn! Met haar inmiddels 25 jaar ervaring weet ze immers keer op keer haar klanten tevreden te stellen!
 

Herstelling en retouchering van alle kledij

Tanja’s Naaiatelier zorgt voor een grondige en vlotte herstelling van al uw kledij. Dit kan gaan om lichte scheuren of losse draden in een T-shirt of losse knopen in een hemd, maar ook grotere klussen zijn voor Tanja een koud kunstje: herstellingen van zware jeansbroeken, leren vesten en zelfs motopakken zijn geen probleem. Of het nu gaat over het dichtnaaien van een scheur, het terug vastmaken van knopen of de vervanging van een rits: hier komt het helemaal in orde.
 

Herstelling van gordijnen, salonkussens en ander textiel of leder

U kan voor meer dan enkel de herstelling van uw kledij terecht bij Tanja’s Naaiatelier. Haar diensten omvatten ook het aanpassen en herstellen van bijna alle andere textiel. Hieronder valt bijvoorbeeld het inkorten of retoucheren van oude gordijnen, het maken van gloednieuwe gordijnen en het vernieuwen van salonkussens, of deze nu van stof zijn of van leder.
 

Alle vernieuwingen en aanpassingen

Naaiwerk hoeft niet altijd rond herstellingen te draaien, het kan ook altijd gaan om aanpassingen of vernieuwingen. Zo kan u steeds terecht bij Tanja’s Naaiatelier om uw mouwen of broekspijpen te versmallen, verbreden, verlengen of in te korten, maar ook voor de volledige vernieuwing van uw kledij. Gooi uw oude kledij niet te gauw weg, misschien maakt Tanja er wel iets moois van!
 
Heeft u nog vragen, of heeft u naaiwerken voor Tanja’s Naaiatelier? Spring dan zeker eens binnen in de zaak te Gent.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief