Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Catronics nv Elektro Willems is de vriendelijkste handelaar van Grobbendonk! 

Op woensdag 24 februari 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Hof Van Beatrijs, te Lier. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Catronics nv Elektro Willems
 
“We zijn enorm trots op onze award. We zijn heel blij dat de klanten ons hebben verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Grobbendonk. De avond van de verkiezing was een zeer gezellige avond, samen met alle andere handelaars. We vinden die verkiezing van Vriendelijkste Handelaar dan ook belangrijk, want het geeft je als handelaar een idee van hoe goed je bezig bent. De klant is koning en door de verkiezing kunnen ze ook hun stem uitbrengen. De Lente- en Eindejaarsactie is een leuke extra die wij aan onze klanten kunnen meegeven. De klanten zelf maken kans om mooie prijzen te winnen.”

“We staan al 25 jaar bekend voor onze hersteldienst, in Grobbendonk en omstreken. We verkopen eigenlijk alles waar een stekker aanhangt (lacht). Dat zijn alarmsystemen, camerabewaking, witgoed (groot elektro), bruingoed (televisies, audio etc.), kleine huishoudtoestellen, smartphones en alles voor de computer. Daarnaast zijn we sinds juni 2014 een Telenet-center. We helpen onze klanten graag met nieuwe abonnementen of het herstellen van bestaande Telenet-producten. Je kan dus bij ons terecht om je Digibox om te ruilen, voor abonnementen en andere producten van Telenet.”

“Handelsgids is voor ons een extra opportuniteit om nieuwe klanten aan te trekken. Daarnaast scoren we hoger in de Google-ranking en we vinden dat Handelsgids leuke acties heeft.”