Openingsuren

Maandag 04/07 Na afspraak
Dinsdag 05/07 Na afspraak
Woensdag 06/07 Na afspraak
Donderdag 07/07 Na afspraak
Vrijdag 01/07 Na afspraak
Zaterdag 02/07 Na afspraak
Zondag 03/07 Gesloten

Foto’s

Info

Interieurbouw Van Laer is jouw specialist in alle maatwerk

Interieurbouw Van Laer is gespecialiseerd in alle maatwerk. Dat kan gaan van maatkasten en binnendeuren, tot een nieuwe keuken, badkamer en zelfs een complete inrichting. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij je een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Alles wordt gemaakt uit hoogwaardige materialen met een modern machinepark en hun bijzondere vakmanschap. Dat allemaal in combinatie met flexibiliteit en hun creatieve en functionele ontwerpen zorgt dit alles voor een perfect resultaat dat zich zal laten kenmerken door de kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak waar jij jarenlang van zal kunnen genieten. 
 

Keukens

Wil je nu graag een eigentijdse, moderne of landelijke keuken, Interieuwbouw Van Laer is jouw ideale partner om je dromen tot werkelijkheid te laten komen. Hun keukens staan garant voor een topkwaliteit, functionaliteit en de beste kwaliteit die er zal zijn. 
 

Badkamers

Interieurbouw Van Laer wilt je badkamer het liefst realiseren naar jouw persoonlijkheid en smaak. Zij beschikken over een groot gamma aan materialen en kleuren zodat je altijd kan vinden waar je naar op zoek bent. Interieurbouw Van Laer heeft ook allerhande mogelijke accessoires om je extra comfort te garanderen, zoals een handdoekdroger, spiegelverwarming en een sunshower.
 

Binnendeuren

Ook voor binnendeuren ben je bij Interieurbouw Van Laer aan het juiste adres. Zij maken en plaatsen alle deuren in huis. Dat gaat van standaard tubespan tot massieve fermettedeuren. Dit in verschillende stijlen en materialen. 
 

Dressings

Niets is zo leuk als een eigen dressing hebben in je woning. Interieurbouw Van Laer kan voor jou de perfecte plek maken om je kleding netjes op te hangen en om je schoenen en andere accessoires op te bergen. De mogelijkheden gaan ver, zo maken ze legplanken, schoenenrekken, broekhouders, uitschuifbare werkladen, garderobestangen, apothekerskasten, kastverlichting en nog zoveel meer. 
 

Totaalinrichting

Interieurbouw Van Laer is jouw ideale partner om je perfecte totaalplaatje tot werkelijkheid te laten komen. Zij realiseren met de grootste zorg gordijnkasten, bureelinrichting, winkelinrichting, maatkasten en het rijtje is nog lang niet gedaan. Stop dus nu met zoeken en kies voor Interieurbouw Van Laer om jouw inrichting aan te pakken. Neem ook zeker alvast eens een kijkje op hun persoonlijke website voor meer info: http://www.interieurbouwvanlaer.be/  

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Interieurbouw Van Laer

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Interieurbouw Van Laer een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Ik kom de prijs snel in ontvangs... 8 Review door: Sophie
Steeds even vriendelijk... 7,9 Review door: Helena
Doe zo voort... 7,7 Review door: Kobe