Andere belangrijke handelaars

Slagerij Raf Boen

Openingsuren

Maandag 20/08 Gesloten
Dinsdag 20/08 08:00 - 18:00
Woensdag 20/08 08:00 - 18:00
Donderdag 20/08 08:00 - 18:00
Vrijdag 20/08 08:00 - 18:00
Zaterdag 20/08 08:00 - 17:00
Zondag 19/08 08:00 - 12:30
JAARLIJKS VERLOF VAN DINSDAG 3 JULI T.E.M.DINSDAG 24 JULI.
TERUG OPEN  WOENSDAG 25 JULI.
TOT ZIENS

 

Info

 

Over ons

Wij zijn een moderne slagerij sinds 1996 gevestigd te Grobbendonk. Onze troeven zijn Kempisch Natuurvlees waaronder Belgisch wit-blauw rundvlees en Limousin kalfsvlees. Een ruime keuze huisbereide gerechten en charcuterie  waar we zeker trots op zijn.Onze normen liggen heel hoog en denken hierbij zeker aan dier en milieu. Wij willen u graag kennis laten maken met onze zaak die al vele jaren trouwe en tevreden klanten bedient.
 

Aanbod

Wij streven ernaar om dagelijks een ruim aanbod van dagverse huisbereide salades en dagschotels aan te bieden.Ook beschikken wij over een ruim assortiment zelf gemaakte charcuterie die het proberen waard zijn met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding o.a diverse frikadellenkoekjes ,mosterdspek,grobbendonks gebraad,pastrami rund of kalkoen...Ook beschikken wij over een ruim gamma allergenenvrije huisgemaakte charcuterie zoal oa ossevlees ,paardevlees, filet de saxe,bacon ,onze zuivere kippen -en kalkoenwit evenals onze ambachtelijke kop...Kom gerust eens langs en proef zelf.Altijd welkom.
Met de lente in zicht  diversifieren wij in ons gamma salades en maken wij ook  frisse groentensalades en koude schotels.

 

Diensten

Hebt u een  feestje groot of klein wij geven u graag een woordje uitleg. Wij maken ook kaasschotels naar uw wensen. Probeer zeker ook eens onze soepballetjes en zwarte beuling uit eigen werkhuis!Een echte aanrader is ook onze ambachtelijke cervela uit eigen werkhuis.
Hebt u vragen omtrent allergenen stel ze gerust.

Dranken

Wij hebben ook lekkkere witte en rode wijn aan goede prijs/kwaliteit verhouding. Alsook  exclusieve cava's in een mooie fles. Kortom voor een geslaagd eetfestijn moet je bij Raf Boen zijn.
 
Bedankt voor uw bezoek op onze pagina .Stuur een mail met als onderwerp 'gratis geschenk' en haal dit af in onze winkel. Vraag gerust vrijblijvende informatie. 014/517803. Hopelijk tot binnenkort! Slagerij Raf Boen is gelegen in de Boudewijnstraat 13 te Grobbendonk
 

 

Wist u al dat wij voor de DERDE KEER onze SMILEY binnen hebben .Dit betekent dat wij met succes geslaagd zijn voor een speciale ,gerichte controle van het Federaal Voedsel Agentschap.( FAVV) Wij blijven ons best doen om kwaliteit en versheid te kunnen garanderen. 
 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Slagerij Raf Boen, 2280 Grobbendonk, Boudewijnstraat 13