Slagerij Raf Boen

Openingsuren

Maandag 17/12 Gesloten
Dinsdag 17/12 08:00 - 18:00
Woensdag 17/12 08:00 - 18:00
Donderdag 17/12 08:00 - 18:00
Vrijdag 17/12 08:00 - 18:00
Zaterdag 17/12 08:00 - 17:00
Zondag 16/12 08:00 - 12:30

 

Info

 

Over ons

Wij zijn een moderne slagerij sinds 1996 gevestigd te Grobbendonk. Onze troeven zijn Kempisch Natuurvlees waaronder Belgisch wit-blauw rundvlees en Limousin kalfsvlees. Een ruime keuze huisbereide gerechten en charcuterie  waar we zeker trots op zijn.Onze normen liggen heel hoog en denken hierbij zeker aan dier en milieu. Wij willen u graag kennis laten maken met onze zaak die al vele jaren trouwe en tevreden klanten bedient.Ook nieuw in oze toog zijn lekkere koteletjes van het Duroc varken :echt een aan rader!
 

Aanbod

Wij streven ernaar om dagelijks een ruim aanbod van dagverse huisbereide salades en dagschotels aan te bieden.Ook beschikken wij over een ruim assortiment zelf gemaakte charcuterie die het proberen waard zijn met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding o.a diverse frikadellenkoekjes ,mosterdspek,grobbendonks gebraad,pastrami rund of kalkoen...Ook beschikken wij over een ruim gamma allergenenvrije huisgemaakte charcuterie zoal oa ossevlees ,paardevlees, filet de saxe,bacon ,onze 100 % zuivere kippen -en kalkoenwit ..Kom gerust eens langs en proef zelf.Altijd welkom.Nu de herfst terug in het land is  veranderen wij  ons aanbod en brengen wij terug variatie in onze huisbereide ovenschotels ,salades,bereide gerechtjes....De  lekkere wildpate's zijn ook terug in assortiment..
 

Diensten

Hebt u een  feestje groot of klein wij geven u graag een woordje uitleg. Wij maken ook kaasschotels naar uw wensen. Probeer zeker ook eens onze soepballetjes en zwarte beuling uit eigen werkhuis!Een echte aanrader is ook onze ambachtelijke cervela uit eigen werkhuis.
Hebt u vragen omtrent allergenen stel ze gerust.

Dranken

Wij hebben ook lekkkere witte en rode wijn aan goede prijs/kwaliteit verhouding. Alsook  exclusieve cava's in een mooie fles. Kortom voor een geslaagd eetfestijn moet je bij Raf Boen zijn.
 
Bedankt voor uw bezoek op onze pagina .Stuur een mail met als onderwerp 'gratis geschenk' en haal dit af in onze winkel. Vraag gerust vrijblijvende informatie. 014/517803. Hopelijk tot binnenkort! Slagerij Raf Boen is gelegen in de Boudewijnstraat 13 te Grobbendonk
 

 

Wist u al dat wij voor de DERDE KEER onze SMILEY binnen hebben .Dit betekent dat wij met succes geslaagd zijn voor een speciale ,gerichte controle van het Federaal Voedsel Agentschap.( FAVV) Wij blijven ons best doen om kwaliteit en versheid te kunnen garanderen. 
 

Ligging en routebeschrijving