Openingsuren

Maandag 05/06 Gesloten
Dinsdag 06/06 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 07/06 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 08/06 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 09/06 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 10/06 08:00 - 17:00
Zondag 11/06 Gesloten

Info

Agrarisch Tuincentrum Winnepenninckx Haacht

Het bedrijf Winnepenninckx vindt zijn oorsprong in 1943, toen Jules Winnepenninckx begon met de verkoop van steenkool en veevoeders. 75 jaar na de opstart, gaat de traditie verder van vader op dochter en zet Sofie Winnepenninckx samen met haar man Bram Feytens het bedrijf verder.
Het gamma is aangegroeid, met name een grote verscheidenheid aan producten voor uw huisdieren en neerhofdieren, bakbloem, poetsproducten, bloemen, planten en plantgoed.
Tuincentrum Winnepenninckx Haacht is een Agrarisch Tuincentrum met verschillende bedrijfstakken, waar zowel de particulier als de professioneel terecht kan.


Tuinieren

Tuincentrum Winnepenninckx biedt je alles wat je nodig hebt om je tuin te onderhouden. Het juiste tuingereedschap, meststoffen en plantenbescherming om je planten en bloemen gezond te houden behoort tot hun bedrijvigheid.
Voor de groententuin en siertuin ben je hier zeker aan het juiste adres. Een ruim assortiment van groenten- en bloemenzaden, bloempotten, graszaad, bestrijdingsmiddelen, vaste planten, haagplanten en graszoden (steeds op bestelling) van de hoogste kwaliteit zijn aanwezig. 
Of zoek je boomschors, compost en potgrond in bulk?  Dit kan afgehaald op de aanhangwagen of bij u thuis geleverd.


Dierenvoeding - Voeding Neerhofdieren

Tuincentrum Winnepenninck hecht veel waarde aan een gezonde voeding voor je huisdier, voeding die glutenvrij of granen-vrij is. 
Tevens hebben zij voeders voor de meeste neerhouders voor o.a. kippen, konijnen, geiten, schapen, enz... 
Ook aan uw honden- en kattenmandjes, speeltjes, krabpalen, leibanden en dergelijke is gedacht.


Voeding voor Tuinvogels / Siervogels

Wat is er leuker dan een tuin of terras met vrolijk kwetterende vogeltjes? 
Verwelkom ze met de uitgebalanceerde voeders, aangepast aan elk seizoen. Zo houd je hen in vorm en komen ze graag terug.


Hobbyvoeding: Duiveneten

De duivenliefhebber onder jullie haalt hier zijn voeding en supplementen van Beyers, Paloma, Paloma Diamond-Line, Versele-Laga plus I.C., Mariman.
 

Hobbyvoeding: Paardenvoer

Elk paard heeft zijn specifieke behoefte, zeer belangrijk is het kiezen van een voer dat bij je paard past. Wat zeker niet mag ontbreken zijn de ruwvoeders: bv Hippohay hooi (13 kg) en voordroog (20 kg) netjes verpakt. Naast samengestelde mengelingen hebben ze ook enkelvoudige voeders zoals bietenpulp, tarwe-zemelen, maïsvlokken, geplette gerst, zwarte haver, spelt en gerstevlokken.


Hobbyvoeding: Vissen

Eigenaars van een aquarum of een visvijver kopen hun visvoeders hier.
De recreatievisser kan zijn visvoer los of verpakt aankopen. Natuurlijk biedt Tuincentrum Winnepenninckx ook advies bij de keuze van het gepaste visvoeder.


Bakproducten

Willen we niet allemaal de perfecte taart kunnen bakken waarmee je iedereen meteen rond tafel krijgt? Dat kan! Bakbenodigdheden, bakmateriaal en bakmixen? Bij Tuincentra Winnepenninck vind je alles om het perfecte brood of taart te bakken.


Kerstbomen

In december brengt dit Tuincentrum uit Haacht sfeer en gezelligheid in en rond je huis.
Er heerst dan een gezellige kerstsfeer met ruime keuze aan kerstbomen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Tuincentrum Winnepenninckx

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tuincentrum Winnepenninckx een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond