Afhaalmenu's
Kerstavond en oudejaarsavond menu
Koude voorgerechten :
Salade van gerookte zalm of scampi's.
Jambon de parme met meloen
Warme voorgerechten:
Garnaal- of kaaskroketten
Heilbothaasje sportive
Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze
Vispannetje
Hoofdgerechten :
Kalkoenfilet in champagnesaus of champignonsaus
Geglaceerde peer of appeltjes met krokketten
Varkenshaasje met peper of champignonsaus
Gestoofd witloof en prinsessenboontjes met kroketten
Hertenkalfshaasje met poivradesaus met kroketten
Dessert:
Boomstronk voor 5 a 6 personen keuze uit vanille en chocolade
Roomijs met een hartje van karamel
Ijsstronk vanille en praliné OF vanile en mokka
Rijstpap OF chocolademousse
0476/44 95 90
Bestellen tot 5 dagen voor datum
Afhalen tussen 15u en 18u