Fietsen André Van de Sype

Openingsuren

Maandag 24/01 GeslotenGesloten
Dinsdag 25/01 08:30 - 12:0013:30 - 19:00
Woensdag 26/01 08:30 - 12:0013:30 - 19:00
Donderdag 27/01 08:30 - 12:0013:30 - 19:00
Vrijdag 21/01 08:30 - 12:0013:30 - 19:00
Zaterdag 22/01 09:00 - 12:0013:30 - 17:00
Zondag 23/01 GeslotenGesloten

Info

PROMOTIES: DAMES- en HERENFIETSEN: 6 versnellingen 225 euro 
                         MOUNTAINBIKES: 21 versnellingen 199 euro 

Bent u op zoek naar een gloednieuwe fiets, scooter of grasmaaier, wenst u uw gewone fiets te laten ombouwen tot een elektrische, of is uw toestel toe aan herstelling? Dan kan u terecht bij Fietsen André van de Sype!
 

Kwalitatieve fietsen en scooters

Kom langs bij Fietsen André van de Sype en ontdek een ruim gamma aan al dan niet elektrische fietsen en scooters! Het ruime aanbod aan uiteenlopende modellen en de excellente kwaliteit van de voertuigen wordt steeds gewaarborgd door een aanbod van enkel kwaliteitsvolle merken. Fietsen, van simpele stadsfietsen tot mountainbikes en racefietsen, worden voorzien door onder meer de merken Oxford, Quardo, Venturelli, Flanders, Minerva, Shockblaze, Scatto, Zannata en BMX Haro. De kwaliteit van de elektrische fietsen wordt gewaarborgd door onder meer Oxford, Venturelli, Qwic, Beaufort, Swiff, Goccia en Icon. Scooters vindt u ten slotte dan weer van onder andere de merken Razzo, Honda, Keeway, Thurbo, TGB en Neco. Wenst u een degelijke fiets maar heeft u een beperkt budget? Dan zijn de occasiefietsen en -scooters van Fietsen André van de Sype wellicht iets voor u! U kan ook steeds elektrische fietsen huren.
 

Grasmaaiers voor ieders tuin

Het zorgt misschien voor een catchy refrein, maar “laat het gras maar groeien” is geen goede raad als het op de goede zorg van uw tuin aankomt! Houd uw gazon in perfecte staat met de fantastische grasmaaiers van Fietsen André van de Sype. U vindt er maaiers in verschillende maten en vormen, voor de kleine voortuin tot de grote bedrijfstuin! Een excellente kwaliteit wordt weer gewaarborgd door enkele topmerken, waaronder Queen Garden, GTM professional, Honda en Briggs & Stratton. Grasmaaiers zijn eveneens tweedehands beschikbaar.
 

Herstellingen en ombouw gewone naar elektrische fiets

Alle soorten toestellen en voertuigen die bij Fietsen André van de Sype worden verkocht kunnen er ten slotte ook volledig worden gerepareerd in geval van schade of slijtage. Breng uw grasmaaiers, (elektronische) fietsen of scooter binnen en krijg deze binnen de kortste keren in perfecte staat weer terug! U kan er ook rekenen op de ombouw van uw stadsfiets naar een elektrische, dat is immers heel wat goedkoper dan de aanschaf naar een nieuwe elektrische fiets. 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/